Παρέμβαση αντιεξουσιαστών σε εκδήλωση  στη Θεσσαλονίκη

Παρέμβαση αντιεξουσιαστών σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Παρέμβαση σε εκδήλωση κατά των εκτρώσεων που πραγματοποιούνταν στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήσαν άτομα του ευρύτερου αντιεξουστιαστού χώρου.

''Το βράδυ στις 30/11 επιλέξαμε να παρέμβουμε με σπρέι και τρικάκια στο κτήριο του συλλόγου '' απόστολος παύλος'', όπου ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση υπέρ του αγέννητου παιδιού ''αφήστε με να ζήσω'' το οποίο συνυπέγραφαν 22 χριστιανικά σωματεία'', αναφέρει μεταξύ άλλων η ομάδα ''Οι σάλπιγγες Ταρατατα''.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σε αυτήν την κοινωνία όπου οι αξίες της πατριαρχίας και του καπιταλισμού είναι διάχυτες σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας, εμείς επιλέγουμε να μη σιωπούμε και να μην υποταχθούμε. Δεν πρόκειται να επιτελέσουμε κανένα ρόλο ήδη προκαθορισμένο από το αχώριστο δίδυμο κράτους-εκκλησίας, ούτε σαν μανούλες, ούτε σαν σύζυγοι, ούτε σαν νοικοκυρές. Γιατί για τα σωματά μας λόγο έχουμε μόνο εμείς. Δεν θέλουμε ούτε την αποψή σας, ούτε τις εκδηλώσεις σας. Αν στα αυτιά σας η έκτρωση ηχεί ως δολοφονία, σεντόρεια σας απαντάμε πως είμαστε υπερήφανα δολοφόνισσες. Αν θέλετε μωρά κάντε τα με τα δικά σας σώματα, για τα δικά μας βγάλτε τον σκασμό. Απέναντι στους ισχυρισμούς σας ότι τα τελευταία 30 χρόνια έχει χαθεί μια ολόκληρη ελλάδα, από την πλευρά μας απαντάμε πως ελπίζουμε στα επόμενα 30 να μην έχει μείνει ούτε ίχνος από αυτήν. Όσο και αν τρίβετε τα χέρια σας αναμένοντας από κάθε γέννα να στελεχωθεί από μια χριστιανή ή έναν έλληνα, ακόμα και αν γεννήσουμε, σαν τα μούτρα σας δεν θα καταντήσουν. Από τα δικά μας σπλάχνα μόνο εχθρές σας θα βγαίνουν. Ξέρουμε πολύ καλά πως η θρησκεία αποτελεί θεμέλιο λίθο της πατριαρχίας, γι αυτό συσπειρώνει γύρω της όλο το δεξιό, συντηρητικό, μικροαστικό, κανονικοποιημένο κομμάτι της κοινωνίας.

Γι΄αυτό και εμείς το βράδυ στις 30/11 επιλέξαμε να παρέμβουμε με σπρέι και τρικάκια στο κτήριο του συλλόγου '' απόστολος παύλος'' (εθνικής αμύνης 22), όπου ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση υπέρ του αγέννητου παιδιού ''αφήστε με να ζήσω'' το οποίο συνυπέγραφαν 22 χριστιανικά σωματεία.Εκεί που θέλουν να μας σιωπήσουν, εμείς θα παίρνουμε πίσω την αυτοδιάθεσή μας.Εκεί που θέλουν να μας υποτάξουν, εμείς θα επιτιθόμαστε με όλους τους τρόπους.

Οι σάλπιγγες Ταρατατα.

*Κεντρική φωτογραφία θέματος: αρχείου. 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.