Συμμορία διέρρηξε 14 φαρμακεία στη Θεσσαλονίκη

Συμμορία διέρρηξε 14 φαρμακεία στη Θεσσαλονίκη

Συμμορίας που ενέχεται σε πολυάριθμες περιπτώσεις διαρρήξεων φαρμακείων και σε διάρρηξη καταστήματος σιδηρικών στην ανατολική Θεσσαλονίκη, εξαρθρώθηκε.

Για την υπόθεση συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου 31χρονος, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 27χρονου συνεργού του και σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος δύο ακόμη συνεργών τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.Το μεσημέρι της Τρίτης, εντοπίσθηκε και συνελήφθη στην περιοχή της Τούμπας ο 31χρονος, καθώς ξημερώματα της ίδιας ημέρας από κοινού με τους συνεργούς του διέρρηξαν φαρμακείο στην ίδια περιοχή, απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι δράστες από το Σάββατο 9 Οκτωβρίου  κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 31χρονου διέρρηξαν συνολικά 14 φαρμακεία και ένα κατάστημα σιδηρικών στις περιοχές Τούμπας, Χαριλάου και Ανάληψης, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τις 5.800 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.Κατασχέθηκε το προαναφερόμενο αυτοκίνητο, ως μέσο προσέγγισης και διαφυγής κατά την τέλεση των πράξεων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε έτερες υποθέσεις κλοπών.