Γνωστό γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης έκλεισε... εν μία νυκτί

Γνωστό γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης έκλεισε... εν μία νυκτί

Ανάστατοι είναι ορισμένοι Θεσσαλονικείς που έχασαν κυριολεκτικά εν μία νυκτί τη συνδρομή τους σε γνωστό γυμναστήριο

στην περιοχή της Άνω Τούμπας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πελατών του εν λόγω γυμναστηρίου, το πρωί της περασμένης Παρασκευής μετέβησαν στο χώρο για να κάνουν γυμναστική αλλά τον βρήκαν κλειδωμένο! Οι προηγούμενες ημέρες κυλούσαν φυσιολογικά στο γυμναστήριο και όπως αναφέρουν το προσωπικό πρότεινε ετήσια προγράμματα, προσφορές και συνδρομές σε νέους πελάτες. Όλα δηλαδή έδειχναν κανονικά αλλά όπως φαίνεται δεν ήταν.

Όπως καταγγέλλουν οι πελάτες του γυμναστηρίου στο Seleo.gr δεν γνώριζε κανείς τους τίποτα αναφορικά με το επικείμενο κλείσιμο το γυμναστηρίου. Νιώθουν δυσαρέσκεια και αγανάκτηση διότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση ούτε ανακοίνωση επί του θέματος, παρά μόνο κλειστές πόρτες.

Ορισμένοι πελάτες υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση στον Συνήγορο του Καταναλωτή και άλλοι σκέφτονται να κινηθούν δικαστικά.

Το απόγευμα της χθεσινής ημέρας έλαβε χώρα συνάντηση μεταξύ των πελατών έξω από το γυμναστήριο προκειμένου να αποφασίσουν αν θα προβούν σε κάποιες ενέργειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο εμφανίστηκαν αρμόδιοι του γυμναστηρίου οι οποίοι έκαναν λόγο για προβλήματα συνεννόησης μεταξύ των ιδιοκτητών. Εικάζεται λοιπόν ότι οι λόγοι του λουκέτου δεν ήταν οικονομικοί αλλά προσωπικοί. Τέλος, οι αρμόδιοι που παρέστησαν στη συνάντηση διαβεβαίωσαν ότι είτε οι πελάτες θα αποζημιωθούν παίρνοντας τα χρήματά τους πίσω, είτε θα ανοίξει και πάλι το γυμναστήριο.