Ανεξέλεγκτη παραμένει η κατάσταση - Νέα φωτιά στον οικισμό Ρομά στην Περαία (ΦΩΤΟ)

Ανεξέλεγκτη παραμένει η κατάσταση - Νέα φωτιά στον οικισμό Ρομά στην Περαία (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται περιστατικά καύσης στα Τσαΐρια της Περαίας, στον οικισμό  των Ρομά.

Στην τοποθεσία Τσαΐρια συντελείται ένα περιβαλλοντικό έγκλημα κατά της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος. Έντονη είναι η ανησυχία των κατοίκων,  καθώς πρόβλημα με τις καύσεις στα Τσαΐρια επηρεάζει δύο δήμους, Θερμαϊκού και Θέρμης. Η κατάσταση όπως λένε οι κάτοικοι έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Η ομάδα, ''Κίνηση Πολιτών Δήμων Θερμαϊκού και Θέρμης Ενάντια στην Περιβαλλοντική Ρύπανση'' στο facebook  δημοσίευσε σημερινές φωτογραφίες από νέο περιστατικό με καύσεις αντικειμένων στην περιοχή.  ''10/10/2019 ώρα 07.50 π.μ. ! Η φάμπρικα παραγωγής καρκίνου έχει ξεκινήσει... !!! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μεθοδευμένη και κατευθυνόμενη εγκληματική πράξη εναντίον της υγείας όλων μας! Περαία ,περιοχή Τσαΐρια !Ειδοποιήθηκαν 100 και Πυροσβεστική'', αναφέρει κάτοικος της περιχής.

Να σημειωθεί πως, στα μέσα Σεπτεμβρίου, είχε προηγηθεί επείγουσα προκαταρκτική έρευνα της εισαγγελέως για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον αυτοσχέδιο καταυλισμό στα Τσαΐρια. Είχε προηγηθεί και μηνυτήρια αναφορά την οποία κατέθεσαν τον Αύγουστο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης 551 κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, για «περιβαλλοντική υποβάθμιση» της περιοχής.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες