Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη. Δύο νεκροί σε τροχαία

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη. Δύο νεκροί σε τροχαία

ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός των δύο τροχαίων που συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα,   στις 21.30 το βράδυ, στο ύψος του Επταπυργίου, στο ρεύμα προς ανατολικά διερχόμενο αυτοκίνητο χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα 41χρονο πεζό. Στις τρεις τα ξημερώματα, στο ύψος του Τούνελ της Τούμπας, αυτοκίνητο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κράσπεδο και τοίχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 19χρονη συνεπιβάτιδα.

Ακολουθούν οι επίσημες ανακοινώσεις για το δύο θανατηφόρα τροχαία:

Βραδινές ώρες χθες (05-10-2019) στην Περιφερειακή Οδό (ύψος Επταπυργίου) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με 41χρονο πεζό αλλοδαπό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του πεζού και τον ελαφρύ τραυματισμό του 34χρονου.  Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.


Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06-10-2019) στην Περιφερειακή Οδό (ύψος τούνελ) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο κράσπεδο και τοίχο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 19χρονης ημεδαπής συνεπιβάτιδας του αυτοκινήτου και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού.  Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.