Ο Ζέρβας «τα έψαλλε» σε οπερατέρ της TV100, για παραγοντιλίκι

Ο Ζέρβας «τα έψαλλε» σε οπερατέρ της TV100, για παραγοντιλίκι

 Τη φόρα και το βήχα σε οπερατέρ του Δημοτικού καναλιού έκοψε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας δείχνοντας με τον τρόπο του ότι δεν ανέχεται μεροληπτικές συμπεριφορές και παραγοντιλίκια από εργαζόμενους που βρίσκονται υπό την εποπτεία του.

Η αυστηρή παρατήρηση έγινε δημόσια παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ στη διάρκεια των τηλεοπτικών γυρισμάτων που αφορούσαν στον τρύγο του αμπελώνα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Αιτία του εκνευρισμού του δημάρχου ήταν η συμπεριφορά οπερατέρ της ΤV100 και όταν εκείνος, έκανε παρατήρηση σε συνάδελφο του, που άργησε να συνδέσει το μικρόφωνο του δικού του καναλιού. Ο Ζέρβας με τα όσα είπε παρουσία όλων, έβαλε κυριολεκτικά στη θέση του, τον εργαζόμενο της ΔΕΠΘΕ δείχνοντας του ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και τυπικός, να σέβεται τους συναδέλφους και να περιορίζεται στο αντικείμενο του χωρίς παραγοντισμούς.

Η στάση Ζέρβα σχολιάστηκε θετικά από τους εκπροσώπους των μέσων, καθώς ξεκαθάρισε ότι η αυτόβουλη παρατήρηση του συναδέλφους τους, δεν αποτελούσε κανενός είδους πλεονέκτημα που ήθελε ο ίδιος να προβάλλει και ότι αποτελούσε στοιχείο ενός χαρακτήρα με αγενή και αντισυναδελφική συμπεριφορά. Ταυτόχρονα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έστειλε ένα μήνυμα όχι μόνο προς τη ΔΕΠΘΕ αλλά και προς όλα τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης δείχνοντας, ότι γνωρίζει τις συνθήκες εργασίας των ιδιωτικών μέσων συγκριτικά με το Δημοτικό κανάλι.

Σχολιαστής