Με παραδοσιακούς χορούς,"Tika"  και με λουλουδια υποδέχθηκαν τον Τσίπρα στο περίπτερο της Ινδίας (Video)

Με παραδοσιακούς χορούς,"Tika" και με λουλουδια υποδέχθηκαν τον Τσίπρα στο περίπτερο της Ινδίας (Video)

Με ινδικούς παραδοσιακούς χορούς, μπύρα, πολλές σέλφι και την παραδοσιακη κόκκινη βούλα της Ινδίας "Tika"στο μέτωπο υποδέχτηκαν στα περίπτερα της ΔΕΘ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Την καθιερωμένη βόλτα του στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. Μετά από συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδευόμενος από βουλευτές του κόμματος του αλλά και από πλήθος κόσμου, ξεκίνησε την περιοδεία του από το περίπτερο του Ηρακλή.

Στην συνέχεια βεβαια επισκέφτηκε και τα περίπτερα των υπολοίπων ομάδων της Θεσσαλονίκης, του Άρη και του ΠΑΟΚ. Στο περίπτερο του ΠΑΟΚ υποδέχτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στελέχη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του δόθηκε τιμητική πλακετα. "Ειναι χαρά μου να βλέπω τους πρωταθλητές" είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας. Επίσης, επισκέφτηκε την Cannabis Expo και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την φαρμακευτική κάνναβη, συνομίλησε και ενημερώθηκε απο επιχειρήσεις αλλά από φίλους και υποστηρικτές της φαρμακευτικής κάνναβης, ακόμα και ασθενείς, που τον ευχαρίστησαν για την νομιμοποίηση της.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη του στην Cannabis Εxpo, ανεφερε χαρακτηριστικά σε συνομιλία που είχε με εκθέτες, πώς η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να έχει ταμπού με την κάνναβη και «να μη φοβούνται να πούνε τη λέξη».

Κατά την διάρκεια της περιοδείας του επισκέφτηκε αρκετά περίπτερα, μεταξύ αυτών του υπουργείου Άμυνας, της Καινοτομίας και το περίπτερο της AKADEMIA, στο οποίο αφιέρωσε πολύ χρόνο. Συνομίλησε με φοιτητές και αντιπροσώπους των πανεπιστημίων, του έδειξαν τα επιτεύγματα και τον ενημέρωσαν για τα πρότζεκτ τους. Στο περίπτερο της Ινδίας τον υποδέχτηκαν με παραδοσιακούς χορούς, του έκαναν την παραδοσιακή κόκκινη βούλα της Ινδίας για να τον καλωσορίσουν και του πρόσφεραν για ενθύμιο έναν ελέφαντα.