Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανάσιμο τραυματισμό διαρρήκτη στη Θεσσαλονίκη - Πως εμπλέκεται ο ιδιοκτήτης

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανάσιμο τραυματισμό διαρρήκτη στη Θεσσαλονίκη - Πως εμπλέκεται ο ιδιοκτήτης

Επίσημη ανακοίνωση για το θανάσιμο τραυματισμό διαρρήκτη στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε πριν από λίγο η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει

 

"Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αντιλήφθηκε τις κινήσεις του και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, με συνέπεια να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ τους". Στην προσπάθεια να διαφύγει ο δράστης "

ραυματίσθηκε στο δεξιό μηρό, με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία". Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση: 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, που ενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (13 Αύγουστου 2019), ημεδαπός διέρρηξε εταιρεία πώλησης μηχανημάτων και εργαλείων στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Αθηνών.

 

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αντιλήφθηκε τις κινήσεις του και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, με συνέπεια να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ τους.

 

Ο δράστης επιχειρώντας να διαφύγει από οπή στην τζαμαρία, από την οποία και είχε εισέλθει στο χώρο, τραυματίσθηκε στο δεξιό μηρό, με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία. Με τραύματα και εκδορές στο κεφάλι και στα άκρα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και κατέληξε.

 

Τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όσο και οι προστρέξαντες αστυνομικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να περιορίσουν την αιμορραγία, μέχρι να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

 

Σε βάρος του ιδιόκτητη της εταιρείας, ο οποίος συνελήφθη, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

 

 

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.