Κ. Ζέρβας: «Η διοίκηση Γιάννη Μπουτάρη εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής»

Κ. Ζέρβας: «Η διοίκηση Γιάννη Μπουτάρη εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής»

«Η διοίκηση Γιάννη Μπουτάρη εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής», δήλωσε χθες ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας,

από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, κατά την τοποθέτησή του με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου για τον απολογισμό πεπραγμένων της διοίκησης Μπουτάρη για το 2018.

«Αν οι βασικές αναφορές του δημάρχου και των συνεργατών του είναι άυλες επιτυχίες, αέρας, εξωστρέφεια, ανοίγματα, δημοσιεύματα, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επιτυχίες σε αυτά, για τα οποία ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, η δημοτική αρχή είναι υπεύθυνοι, δηλαδή απλά πράγματα της καθημερινότητας: σκουπίδια, κυκλοφοριακό, πράσινο, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, αδέσποτα. Εκεί είναι ο μεγάλος αγώνας και το μεγάλο στοίχημα», είπε ο κ. Ζέρβας και πρόσθεσε ότι «τα πράγματα στην πόλη δεν ήταν και δεν είναι καλώς καμωμένα».

Ειδικότερα, ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι «κατά την άσκηση των καθηκόντων της σημερινής διοίκησης υπήρχε μια στρατηγικά λανθασμένη επιλογή να μην ασχολείται με την καθημερινότητα, με τα προβλήματα της πόλης». Σχολίασε ότι ο ίδιος είχε αναφέρει πέρσι στον απολογισμό, ότι από το 2015 και μετά γίνεται αναφορά στα ίδια θέματα, επισήμανε ότι ένα τέτοιο στρατήγημα ήταν καταδικασμένο να αποτύχει και πρόσθεσε: «περιλαμβάνοντας τα ίδια ακριβώς πράγματα με τις προηγούμενες χρονιές έχουμε την αίσθηση ότι ή κάποιος έχει σταματήσει το χρόνο ή κάποιος μας τρολάρει».

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.