Δωρεάν διατροφολογικές και διαιτολογικές υπηρεσίες από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Δωρεάν διατροφολογικές και διαιτολογικές υπηρεσίες από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Με στόχο την προαγωγή της υγιεινής διατροφής και της υιοθέτησης ισορροπημένων και επωφελών διατροφικών συνηθειών στην καθημερινότητα των πολιτών

, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια του Τμήματος Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Παιδείας & Κοινωνικής Προστασίας υλοποιεί και φέτος πρόγραμμα δωρεάν διατροφικών και διαιτολογικών συμβουλών για ειδικές ομάδες πολιτών.

Οι διατροφικές και διαιτολογικές υπηρεσίες παρέχονται από έμπειρο Διαιτολόγο-Διατροφολόγο του Δήμου και περιλαμβάνουν λιπομέτρηση και σύσταση σώματος, καθορισμό στόχων, τη δημιουργία ειδικού διατροφολογίου, την εκμάθηση σωστών συνδυασμών τροφών και της σωστής αντιμετώπισης πρόσληψης τροφής και παρακολούθηση.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ειδικές ομάδες πολιτών, που χρήζουν επιστημονικής υποστήριξης σε θέματα διατροφής και συγκεκριμένα:
Πολίτες με χρόνια προβλήματα υγείας, καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς κ.ά.
Γυναίκες έγκυες, λεχώνες, θηλάζουσες ή σε διαδικασία εμμηνόπαυσης.
Υπερήλικες.

Για τον προγραμματισμό ραντεβού καθώς και για κάθε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας (οδός Σμύρνης 25, πρώην ΙΚΑ Κορδελιού), στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο: 2310 764 779. Επίσης, μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα του Τμήματος στο Facebook, https://www.facebook.com/healthdeptevosmos.