Οι διακοπές του Γιάννη Μπουτάρη στο Νυμφαίο - Πού μετακομίζει από τον Σεπτέμβριο

Οι διακοπές του Γιάννη Μπουτάρη στο Νυμφαίο - Πού μετακομίζει από τον Σεπτέμβριο

Στα γραφεία του υπό ανέγερση Μoυσείου Ολοκαυτώματος θα μετακομίσει από το Σεπτέμβριο ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης


Αυθημερόν από τον Νυμφαίο Φλώρινας ήρθε τη Δευτέρα ο Γιάννης Μπουτάρης προκειμένου να παραστεί σε ένα από τα τελευταία δημοτικά συμβούλια της δημαρχιακής του θητείας. «Είμαι ήδη σε διακοπές. Ξεκουράζομαι στο Νυμφαίο εδώ και μέρες. Ήρθα σήμερα και μετά το τέλος της συνεδρίασης θα ξανανέβω στο βουνό» είπε στο ethnos.gr ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

 Ο Γιάννης Μπουτάρης κατάγεται από το Νυμφαίο και έχει αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες στο παρελθόν για την διάσωση του φθίνοντος παραδοσιακού οικισμού του χωριού, ενισχύοντας την τοπική οικονομία με τη δημιουργία τουριστικών μονάδων, κατασκήνωσης ιππικού Ομίλου κ.α. Σήμερα το Νυμφαίο, γνωστό σε όλη την Ελλάδα, αποτελεί πρότυπο παραδοσιακής, οικολογικής και τουριστικής ανάπτυξης.

Ολιγοήμερες διακοπές θα κάνει ο Γιάννης Μπουτάρης και στη Βουρβουρού στη Χαλκιδική τον Αύγουστο. «Από 1η Σεπτεμβρίου πιάνουμε δουλειά στα γραφεία υπό ανέγερση Μουσείου Ολοκαυτώματος που μας παραχώρησε η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης στο κέντρο της πόλης» πρόσθεσε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.