Απάντηση "Ηρακλή" σε πρόεδρο ΟΑΣΘ: Προσβάλλει τη νοημοσύνη των Θεσσαλονικέων και διαστρεβλώνει τα γεγονότα

Απάντηση "Ηρακλή" σε πρόεδρο ΟΑΣΘ: Προσβάλλει τη νοημοσύνη των Θεσσαλονικέων και διαστρεβλώνει τα γεγονότα

Στην αντεπίθεση περνά ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Αυτοκινητιστών "Ηρακλής", ο οποίος σε ανακοίνωση που εξέδωσε απαντά στον πρόεδρο του ΟΑΣΘ

, και τις κατηγορίες του πως το κεντρικό κτίριο και τα αμαξοστάσια που εμφανίζονται ως ιδιοκτησία του Συνεταιρισμού ενοικιάζονταν στον Οργανισμό με χρηματικό ποσό που υπερβαίνει το 100% του εύλογου τιμήματος.

Στην ανακοίνωσή του ο "Ηρακλής" σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του κ. Παππά κάνει λόγο για προσβολή της νοημοσύνης των Θεσσαλονίκέων και υποστηρίζει πως πρόκειται για διαστρέβλωση των γεγονότων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Ο κύριος Παππάς, αφού στη διετή του θητεία κατέστησε αφόρητη την καθημερινότητα του επιβατικού κοινού της Θεσσαλονίκης με την πλήρη απαξίωση του έμψυχου και άψυχου δυναμικού του ΟΑΣΘ αποδίδοντάς την σε «δολιοφθορές» και συνωμοσίες, τώρα προσβάλλει και τη νοημοσύνη των Θεσσαλονικέων.

- Καταγγέλλει τον Συνεταιρισμό ΗΡΑΚΛΗ ότι απαιτεί από τον ΟΑΣΘ υπέρογκα μισθώματα, ενώ ο ίδιος υπέγραψε ανεπιφύλακτη επιστολή επιβεβαίωσης των οφειλομένων ποσών ως Πρόεδρος του ΟΑΣΘ.

- Διατυμπανίζει ότι ο ΟΑΣΘ κατέθεσε τρία δικόγραφα, ενώ μέχρι σήμερα κανένα δικόγραφο δεν κοινοποιήθηκε στον Συνεταιρισμό ΗΡΑΚΛΗΣ.

- Ενώ, όπως διατυμπανίζει, κατέθεσε αγωγή κατά του ΗΡΑΚΛΗ διεκδικώντας 11 εκ Ευρώ περίπου ως αποζημίωση για αδικοπραξία (;!), ζητά δέσμευση της περιουσίας του για 76 εκ Ευρώ.

- Διαστρεβλώνει τα γεγονότα προκειμένου το Ελληνικό Δημόσιο, δηλαδή ο Έλληνας φορολογούμενος, να υποχρεωθεί να πληρώσει στα ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ένα υπέρογκο ποσό λόγω κυρώσεων για παράνομες κρατικές ενισχύσεις.

Παροτρύνουμε τον κ. Παππά, τις ύστατες αυτές ημέρες της αυθαίρετης και ανεπαρκούς θητείας του, να πληροφορηθεί ότι ο Συνεταιρισμός ΗΡΑΚΛΗΣ προϋπήρχε του ΟΑΣΘ και η δραστηριότητα του ήταν ανεξάρτητη σε σχέση με εκείνη του ΟΑΣΘ.

Και θα αποδείξουμε ενώπιον οποιουδήποτε δικαιοδοτικού οργάνου κληθούμε, είτε αρμοδίου είτε αναρμοδίου, ότι όλες οι συναλλαγές του Ηρακλή με τον ΟΑΣΘ είναι εύλογες,ανταποκρινόμενες στις συνθήκες της αγοράς, κανονικές και ανεπίληπτες.

Για τα βάρη που τυχόν θα επωμιστούν στις πλάτες τους οι φορολογούμενοι εξαιτίας του, τον αφήνουμε στην κρίση τους".

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.