Άρωμα τρομοκρατίας πίσω από την απόπειρα ληστείας στο ΑΧΕΠΑ

Άρωμα τρομοκρατίας πίσω από την απόπειρα ληστείας στο ΑΧΕΠΑ

Η άμεση αντίδραση της αστυνομίας και η σύλληψη των δύο δραστών στην απόπειρα ληστείας πριν από λίγο στο ΑΧΕΠΑ καθώς και η μεγάλη κινητοποίηση μαζί με τις πληροφορίες που έρχονται οδηγούν στην υπόθεση ότι οι δύο δράστες που συνελήφθησαν δεν είναι δύο ληστές του κοινού ποινικού δικαίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ειδικό κλιμάκιο αστυνομικών από την πρωτεύουσα τους είχε θέσει υπό παρακολούθηση εδώ κ μέρες και περίμενε μια ευκαιρία να τους συλλάβει.  Αυτή η ευκαιρία δόθηκε σήμερα όταν οι δύο άνδρες πήγαν να ληστέψουν την χρηματαποστολή στο ΑΧΕΠΑ. Μόλις πήγαν να διαφύγουν με ιχ που είχαν σταθμεύσει μπροστά στην είσοδο του νοσοκομείου από την Αγ. Δημητρίου οι αστυνομικοί του ειδικού κλιμακίου ήταν ήδη εκεί κ τους συνέλαβαν.

Ο τρόπος δράσης των ληστών ωστόσο αλλά και της αστυνομίας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για δύο  απλούς ληστές χρηματαποστολών. Πάντως,  η αστυνομία διεξάγει αυτή την στιγμή έρευνες σε σπίτια σε διάφορα σημεία της πόλης αναζητώντας περισσότερα στοιχεία η ακόμα και συνεργούς των δύο ληστών.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.