ΤΩΡΑ: Από την πίσω πόρτα στα δικαστήρια ο δράστης για τη δολοφονία του Γραικού - Συγκλονίζει ο αδερφός του (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ )

ΤΩΡΑ: Από την πίσω πόρτα στα δικαστήρια ο δράστης για τη δολοφονία του Γραικού - Συγκλονίζει ο αδερφός του (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ )

Αρκετός κόσμος ήταν συγκεντρωμένος στην κεντρική είσοδο των δικαστηρίων.

Οι αστυνομικοί αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να περάσουν από μια πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου τον κατηγορούμενο και να τον οδηγήσουν κατευθείαν στο γραφείο του ανακριτη. Θλίψη και οργή επικρατεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου από το πρωί βρίσκονται συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί του Δ.Γραικού, που βρήκε τραγικό θάνατο. Ο δράστης, έφτασε στο δικαστήριο φρουρούμενος από τη πίσω πόρτα, καθώς μπροστά διαμαρτύρονταν οι συγγενείς και φίλοι του Δ.Γραίκου.Στο Δικαστικό Μέγαρο υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες δεν επιτρέπουν να εισέλθουν στο μέγαρο οι συγκεντρωμένοι. Την ίδια ώρα, συγκλονίζει ο αδερφός του Δ.Γραικού. Σε δηλώσεις του νωρίτερα, ο Νίκος Γραικός, τόνισε - μεταξύ αλλων - ότι, ''ζητάμε δικαιοσύνη, έθαψε τον αδερφό μου νεκρό, ζωντανό, δε ξέρουμε ακόμα. Ισόβια και δικαιοσύνη τα μόνο που ζητάμε".

Ρεπορτάζ: Δήμητρα Καρβουνίδου. 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του αδερφού του θύματος.

 

Δείτε τις εικόνες του seleo:

4GRAIKOS

3GRAIKOS

2GRAIKOS
1GRAIKOS