Καταγγελία στο Seleo: Έδιωξαν καρκινοπαθή με λοίμωξη από το Παπαγεωργίου

Καταγγελία στο Seleo: Έδιωξαν καρκινοπαθή με λοίμωξη από το Παπαγεωργίου

Για εριστική και απαράδεκτη συμπεριφορά καταγγέλλουν συγγενείς ασθενούς την διευθύντρια Πνευμονολογικού Τμήματος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. 

Χωρίς να αντιμετωπιστεί πλήρως λοίμωξη που υπέστη ασθενής, του έδωσαν εξιτήριο από το Παπαγεωργίου, κινδυνεύοντας ο 80χρονος να χάσει ακόμα και την ζωή του, καθώς είναι καρκινοπαθής. 

Όπως καταγγέλλουν στο Seleo.gr, οι συγγενείς του 80χρονου, ο ασθενής με την εισαγωγή του στο νοσοκομείο παρουσίασε βελτίωση, αλλά του έδωσαν εξιτήριο χωρίς να αντιμετωπιστεί η λοίμωξη στα πνευμόνια, που επιβαρύνει την υγεία του.

«Στο σπίτι δεν μπορούσε ούτε να αναπνεύσει και ήταν καταβεβλημένος. Πριν δυο ημέρες εισήχθη στο Παπαγεωργίου και διαπιστώθηκε ότι έχει λοίμωξη. Η νοσηλεία του στο νοσοκομείο ήταν απαραίτητη, καθώς έδειξε σημάδια βελτίωσης. Όμως, πριν αντιμετωπίσουμε πλήρως την λοίμωξη που τον έχει επιβαρύνει σε μεγάλο βαθμό, αποφάσισαν να του δώσουν εξιτήριο, ρίχνοντας την ευθύνη σε εμάς. Δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα στο σπίτι» αναφέρουν οι συγγενείς του 80χρονου.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι καταγγέλλοντες, ικέτευσαν την διευθύντρια Πνευμονολογικού Τμήματος, να νοσηλευτεί ο 80χρονος μέχρι να αντιμετωπιστεί πλήρως η λοίμωξη αλλά όχι απλά αρνήθηκε, τους αντιμετώπισε με άσχημο τρόπο και τους είπε ότι θα φέρει άντρες security, αν συνεχίσουν. Επίσης, σύμφωνα με τους ίδιους, τους έριξε και ευθύνες για την υγεία του 80χρονου, λέγοντας τους «τόσα χρόνια τι κάνατε». Να σημειωθεί πως ο 80χρονος έχει επιστρέψει στο σπίτι του και όπως ήταν αναμενόμενο, η υγεία του έχει επιβαρυνθεί.