Δρόμοι για… ερπυστριοφόρα και όχι για λεωφορεία του ΟΑΣΘ στον Λαγκαδά

Δρόμοι για… ερπυστριοφόρα και όχι για λεωφορεία του ΟΑΣΘ στον Λαγκαδά

Οι… τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν σε τμήμα του οδικού δικτύου

του δήμου Λαγκαδά ανάγκασαν τον ΟΑΣΘ να αποστείλει έγγραφο στις αρμόδιες υπηρεσίες «απειλώντας» μάλιστα να τροποποιήσει ακόμη και τη διαδρομή των λεωφορείων στη συγκεκριμένη περιοχή σε περίπτωση που δεν αποκατασταθούν τα προβλήματα.

Συγκεκριμένα όπως προκύπτει και από φωτογραφίες ο επίμαχος δρόμος είναι κατάλληλος μάλλον για… ερπυστριοφόρα στρατιωτικά οχήματα και σε καμία περίπτωση για τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ που καθημερινά κινδυνεύουν με σοβαρές βλάβες λόγω της διέλευσής τους από το τη συγκεκριμένη περιοχή.

Σύμφωνα με το έγγραφο που απέστειλε ο ΟΑΣΘ στις Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Λαγκαδά, το τμήμα στο οποίο πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί το οδόστρωμα αφορά στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης (περιμετρικά του δημοτικού σταδίου και του σταθμαρχείου) και της ανώνυμης οδού εντός της Κριθιάς (από το ύψος του γηπέδου μέχρι την παιδική χαρά).

Μάλιστα από τον ΟΑΣΘ τονίζεται ότι σε περίπτωση που δεν επιλυθούν τα προβλήματα σε εύλογο χρονικό διάστημα θα επανεξεταστεί η διαδρομή των λεωφορείων, αποκλείοντας τη διέλευση από τη συγκεκριμένη περιοχή, με τις όποιες δυσάρεστες συνέπειες στην εξυπηρέτηση των πολιτών στο δήμο Λαγκαδά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας που έπληξε τη Θεσσαλονίκη τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ είχαν εγκλωβιστεί στην περιοχή του δήμου Λαγκαδά καθώς δεν υπήρχε καμία μέριμνα για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου και τη διευκόλυνση του συγκοινωνιακού έργου.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.