''Ραντεβού εξπρές'' διοργανώνεται για να βρουν οι Θεσσαλονικείς ταίρι στις 14 Φλεβάρη

''Ραντεβού εξπρές'' διοργανώνεται για να βρουν οι Θεσσαλονικείς ταίρι στις 14 Φλεβάρη

«Speed dating» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν, στη Θεσσαλονίκη, το MOMus – Πειραματικό Κέντρο Τεχνών και το Thessaloniki Queer Arts Festival, για τις 14 Φλεβάρη.

«Κάθε χρόνο, στις 14 Φλεβάρη εκατομμύρια άνθρωποι καλούνται να αποδείξουν και να επιδείξουν την ευτυχία τους προς το άτομο που έχουν δίπλα τους και γύρω τους. Όλα γεμίζουν με κόκκινο χρώμα και καρδιές, κινούνται πιο αργά, μιας και ο έρωτας ακυρώνει τον χρόνο και τις αισθήσεις των ερωτευμένων» αναφέρουν αρχικά οι διοργανωτές και προσθέτουν:

«Καλούμε όσα άτομα δεν τα κατάφεραν ούτε στην πραγματική ζωή, ούτε στο tinder, ούτε στα καφέ και στους δρόμους της πόλης, να επισκεφθούν το MOMus - Πειραματικό Κέντρο Τεχνών / Experimental Center for the Arts(Αποθήκη Β1, λιμάνι) σε ένα αναπάντεχο και διαφορετικό Speed dating, ανοιχτό σε κάθε πιθανότητα για γνωριμία, επικοινωνία, συνδιαλλαγή και κυρίως  πειραματισμό». 


 

Οι διοργανωτές της πρωτότυπης δράσης υποστηρίζουν ότι «το speed dating είναι μια επίσημη διαδικασία σύζευξης, σκοπός της οποίας είναι να ενθαρρυνθούν τα επιλέξιμα singles να συναντήσουν μεγάλο αριθμό νέων πιθανών εταίρων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. 
Σας καλούμε λοιπόν σε ένα διαφορετικό παιχνίδι όπου όλοι και όλες μαζί θα επιχειρήσουμε να γνωρίσουμε και να ζήσουμε τον έρωτα όπως ακριβώς κάνουν οι "άλλοι και οι άλλες". 
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλα τα φύλα και τις σεξουαλικότητες, καθώς και προς κάθε σχεσιακή κατάσταση, ενώ αποτελεί προφεστιβαλική δράση του Thessaloniki Queer Arts Festival» καταλήγει το κάλεσμα. 

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20:00, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη. 


 

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.