"Αφόρητη η κατάσταση με τον ΟΑΣΘ" - Στ. Παππάς: Ελπίζουμε μέχρι το Μάιο να έχουμε καινούρια λεωφορεία

"Αφόρητη η κατάσταση με τον ΟΑΣΘ" - Στ. Παππάς: Ελπίζουμε μέχρι το Μάιο να έχουμε καινούρια λεωφορεία

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προέδρου του ΟΑΣΘ μεταξύ του προέδρου, Στέλιου Παππά και της επιτροπής της Πρωτοβουλίας Εργαζομένων-Φοιτητών και Συνταξιούχων για τις Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Τσουκαλάς

Όπως δήλωσε μέλος της επιτροπής: "Η τακτική που ακολουθεί η διοίκηση του ΟΑΣΘ είναι να αμφισβητεί το γεγονός οτι η κατάσταση με τις αστικές συγκοινωνίες ειναι αφόρητη. Δεν μας ακούν, έχουν υψώσει τείχος απέναντί μας και θα υπάρξει περισσότερη πίεση από μερος μας. Ο κ. Παππάς επιμένει να λέει οτι δεν υπάρχουν προβλήματα. Η πάγια θέση της διοίκησης είναι οτι παραλάβανε καμμένη γη και πως μέχρι το Δεκέμβριο, για τεχνικούς λόγους δε γίνεται να αγοραστούν καινούρια λεωφορεία."

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του οργανισμού, Στέλιος Παππάς δήλωσε ότι: "Ηταν ένας διάλογος ζωντανός, σε κάποια προβλήματα συμφωνήσαμε, σε άλλα όχι. Για παράδειγμα,διαφωνήσαμε στο αίτημά τους για καθιέρωση ελεύθερης μετακίνησης των άνεργων. Είμαστε σε διαρκή προσπάθεια να βελτιώσουμε και το στόλο που έχουμε και το ανθρώπινο δυναμικό. Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο ΟΑΣΘ πρέπει να μεταφέρει το μεταφορικό του έργο στον ΑΣΥΘ έως τις 3 Δεκεμβρίου. Ήδη το υπουργείο έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για το καταστατικό και τη δημιουργία του ΑΣΥΘ ώστε να ενεργοποιηθεί γρηγορότερα και να αγοραστούν σύντομα νέα λεωφορεία. Είναι σαφές ότι οδηγούμαστε σε ένα καινούριο τοπίο. Ελπίζουμε μέχρι το Μάϊο να έχουμε καινούρια λεωφορεία.Το ίδιο ισχύει και για την πρόσληψη οδηγών."

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.