ΤΩΡΑ: Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ-"Η κατάσταση δεν πάει άλλο''(ΦΩΤΟ)

ΤΩΡΑ: Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ-"Η κατάσταση δεν πάει άλλο''(ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Ευτέρπη Μουζακίτη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ στην οδό Παπαναστασίου από την Πρωτοβουλία Εργαζομένων και Φοιτητών για τις αστικές συγκοινωνίες.Είναι το δεύτερο κάλεσμα της πρωτοβουλίας που κύριο αίτημα τους ειναι βελτίωση της κατάστασης των συγκοινωνιών της πόλης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε συνθήματα και σε πανό "η κατάσταση με τον ΟΑΣΘ δεν πάει άλλο! "."Τα μέλη αντιμετωπίζουν μας μεγάλα προβληματα γιατί μιλάμε για ηλικιες άνω των 65 ετών, υπάρχουν άτομα και ΑΜΕΑ που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα αστικά. Ζητάμε τακτικές συγκοινωνίες και δωρεάν μετακινήσεις για τους συνταξιούχους, όπως συμβαίνει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Σταγκος, γραμματέας σωματείου συνταξιούχων συσπείρωση.

"Και οι φοιτητές όπως και όλος ο κόσμος της πόλης που δεν έχει εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης βιώνουμε τα προβλήματα με τον ΟΑΣΘ, ζητάμε άμεση αύξηση των δρομολογίων, ποιοτικότερη μετακίνηση και ασφαλή και φυσικά καμία αύξηση της τιμής του είσητηριου" αναφέρει μεταξύ άλλων η Ελένη Στριπαγκου, που είναι μέλος του Φοιτητικού συλλόγου ιατρικής.

οασθδιαμαροασθδιαμρτυρια

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.