Κλειστά σχολεία κι αύριο στη Θεσσαλονίκη (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Κλειστά σχολεία κι αύριο στη Θεσσαλονίκη (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Διαβάστε ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν ούτε αύριο. 

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) του Δήμου Δέλτα δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 10/1/2019 λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας.

Στον Δήμο Θεσσαλονίκης, κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία πρωτοβάθμιας – δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί.

Στον Δήμο Ωραιοκάστρου,  λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας που επικρατεί από τις πρώτες πρωϊνές ώρες και για λόγους ασφαλείας παιδιών και εργαζομένων, θα παραμείνουν κλειστοί αύριο  όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

Στον Δήμο Λαγκαδά,  λόγω της επιδείνωσης του καιρού με νέες πυκνές χιονοπτώσεις και τον συνεχιζόμενο ισχυρό παγετό σε όλο τον Δήμο μας, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά.

Στον Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη, λόγω της συνεχιζόμενης έντονης νέας χιονόπτωσης και του παγετού τα σχολεία σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες  θα παραμείνουν κλειστά. 

Στον Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης δεν θα λειτουργήσουν αύριο οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Για την Παρασκευή 11/01/2019 θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Στο Δήμο Βόλβης, κι αύριο θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, για λόγους ασφαλείας των μαθητών.

Στο δήμο Χαλκηδόνος τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, Πέμπτη, λόγω της κακοκαιρίας.

Στο δήμο Θερμαϊκού τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά Πέμπτη και Παρασκευή. Κλειστά και τα ΚΔΑΠ. Ανοικτοί οι παιδικοί σταθμοί. 

Στο δήμο Κορδελιού - Ευόσμου τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Πέμπτη.