Στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης πιτσαρίας που κατηγορείται οτι ξυλοκόπησε υπάλληλο στη Θεσσαλονίκη

Στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης πιτσαρίας που κατηγορείται οτι ξυλοκόπησε υπάλληλο στη Θεσσαλονίκη

Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο ιδιοκτήτης πιτσαρίας στη δυτική Θεσσαλονίκη που κατηγορείται ότι χτύπησε τον υπάλληλο του, διανομέα.


Όπως ανέφερε η δικηγόρος του ιδιοκτήτη εισήχθη στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας από τα χτυπήματα που δέχτηκε, ενώ αναμένεται να ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη. Την ίδια ώρα, έξω από τα δικαστήρια έφτασαν με μοτοπορεία από την Πλατεία Επαλόφου μέλη της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης. Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, οι διαμαρτυρόμενοι ανήρτησαν μεγάλο πανό που γράφει ''Οι μαφιόζικες επιθέσεις σε διανομείς δεν θα μείνουν αναπάντητες''. 

Όπως αναφέρει η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης, σε ανακοίνωση της, ''το περιστατικό αυτό είναι το δεύτερο τον τελευταίο μήνα και μόνο τυχαίο δεν είναι. Οι εργοδότες τα τελευταία χρόνια εκμεταλλευόμενοι τους αντεργατικούς μνημονιακούς νόμους μας αντιμετωπίζουν κυριολεκτικά ως δουλοπάροικους. Οι δέκα νεκροί συνάδελφοι μας εν ώρα εργασίας, οι απολύσεις, οι ξυλοδαρμοί, η μη πληρωμή Δώρων, υπερωριών, αργιών κτλ. μας δυστυχώς δεν θα σταματήσουν αν εμείς οι ίδιοι δεν τους σταματήσουμε μέσα από την οργάνωση και τη συλλογική δράση με την Επιτροπή Αγώνα Διανομέων και το Συνδικάτο μας''.

Δείτε τις φωτογραφίες του Seleo:

2dianomeis

1dianomeis

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.