Στιγμές τρόμου για 16χρονο στη Θεσσαλονίκη. Τον κρατούσαν φυλακισμένο σε παράγκα

Στιγμές τρόμου για 16χρονο στη Θεσσαλονίκη. Τον κρατούσαν φυλακισμένο σε παράγκα

Ένα 16χρονο αγόρι ζούσε φυλακισμένο σε παράγκα. Στο δως ήρθε η υπόθεση όταν ο ανήλικος κατάφερε να ξεφύγει και να καταγγείλλει το περιστατικό.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση χθες το πρωί, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς άνδρες -ηλικίας 49 και 30 ετών-  που ενέχονται σε περίπτωση αρπαγής αλλοδαπού. Σύμφωνα με την καταγγελία  του 16χρονου αλλοδαπού,την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, στα Λαγκαδίκια, δύο άγνωστα -προς αυτόν- άτομα τον προσέγγισαν και τον επιβίβασαν με τη βία σε αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια τον οδήγησαν σε παράπηγμα που βρισκόταν σε χωριό του Δήμου Βόλβης, όπου θα τον κρατούσαν, χωρίς τη θέλησή του, μέχρι συγγενικά του πρόσωπα να καταβάλουν χρηματικό ποσό προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος.

Ο 16χρονος κατάφερε την επόμενη μέρα να διαφύγει και να μεταβεί σε αστυνομικό κατάστημα όπου κατήγγειλε το συμβάν. Σε βάρος των δύο συλληφθέντων  αλλά και δύο ακόμη σύνεργων τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία, συμμορία και παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.