Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για πρώτες βοήθειες στη Θεσσαλονίκη

Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για πρώτες βοήθειες στη Θεσσαλονίκη

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε δύο κύκλους, με στόχο την επιστημονική πληροφόρηση σε θέματα υγείας και πρώτων βοηθειών

Η έγκυρη και έγκαιρη επιστημονική πληροφόρηση και ενημέρωση σε θέματα υγείας και πρώτων βοηθειών ελαχιστοποιεί φόβους και ανησυχίες τις οποίες συχνά γεννά η ελλιπής κατάρτιση των πολιτών. Με γνώμονα αυτό το γεγονός το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο - Συσσίτιο του Δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με τους εθελοντές - διασώστες της ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. διοργανώνουν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με θέμα “Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών – Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)”.

Εισηγητές είναι ο κ. Μακαβός Γεώργιος, πρόεδρος ΠΡΟ.ΤΕ.Κ.Τ.Α. και η κ. Παναϊλίδου Αγάπη, νοσηλεύτρια – υπεύθυνη Ά Βοηθειών.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε δυο κύκλους την Τετάρτη 21 & την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, ώρες 10.00 – 13.00 στον 3ο όροφο του Κέντρου Πολιτισμού “Χρήστος Τσακίρης”, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη.

Η θεματολογία περιλαμβάνει: περιεχόμενα φαρμακείου πρώτων βοηθειών, διαχείριση τραύματος-εγκαύματος, πνιγμονή, καρδιακή ανακοπή-κάρπα, θέση ανάνηψης κ.λ.π.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους του Δήμου Παύλου Μελά, σε ωφελούμενους των δομών, σε εκπαιδευτικούς καθώς και στον γενικό πληθυσμό του Δήμου Παύλου Μελά.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και στο τέλος του προγράμματος θα χορηγηθεί «Πιστοποιητικό Παρακολούθησης».

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.