Δυσαρεστημένος ο Ι.Σαββίδης με τα νούμερα τηλεθέασης του Open. Έκτακτη σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δυσαρεστημένος ο Ι.Σαββίδης με τα νούμερα τηλεθέασης του Open. Έκτακτη σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το γεγονός ''πρόδωσε'' με φωτογραφία σε αναρτησή της στα social media η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού Ά. Μαραγκουδάκη

 


  H Αλκηστις Μαραγκουδάκη ήταν από χθες  στη Θεσσαλονίκη και βέβαια βρέθηκε στο  Μακεδονία Παλλάςαπό όπου και η παρακάτω φωτογραφία την οποία ανέβασε. Εκεί λοιπόν  σύμφωνα με το tinasmess.gr έγινε μια έκτακτη σύσκεψη με τα στελέχη του OPEN TV και φυσικά το μεγάλο αφεντικό, Ιβάν Σαββίδη που το τελευταίο διάστημα βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στο κανάλι, τα χρήματα που έχει ξοδέψει, αλλά και τους κόπους όλους να μην αποδίδουν δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και ζητάει πράξεις… και φυσικά νούμερα, που γι’ αυτή τη σεζόν δύσκολα θα έρθουν.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Αλκηστις Μαραγκουδάκη στα social media

Mάλιστα, οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι τα σκηνικά είναι ένα μεγάλο αγκάθι, τα οποία και χρυσοπλήρωσαν αλλά όπως αναφέρουν πηγές φαίνονται φτηνά και – παλιακά – θα έλεγα εγώ. Παράλληλα, ένα άλλο μεγάλο αγκάθι είναι ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος παραμένει στο κανάλι και τους έχει τρελάνει με απανωτά δικαστήρια και μηνύσεις ακόμα και γιατί δεν δουλεύει το ρολόι στο πλατό, ενώ πολλοί λένε ότι Στάη και Φουρθιώτης δεν θα μπορούν εύκολα να συνυπάρξουν για πολύ.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.