Νεαροί προκάλεσαν φθορές κι έκλεψαν συσκευές από σχολείο - Άλλες τρεις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Νεαροί προκάλεσαν φθορές κι έκλεψαν συσκευές από σχολείο - Άλλες τρεις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 33χρονος ομογενή, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 25 ετών και χρηματική ποινή 100.000 ευρώ

για τα αδικήματα της παράνομης διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα αλλοδαπών από κερδοσκοπία κατά συρροή και της άμεσης συνέργειας σε παραβίαση όρων διαμονής κατά συρροή.

Χθες αστυνομικοί  συνέλαβαν αλλοδαπό άντρα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 9 ετών και χρηματική ποινή 30.000 ευρώ για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς σε βάρος δύο ανδρών, ηλικίας 18 και 21 ετών, οι οποίοι, όπως προέκυψε, το Δεκέμβριο του 2017 αφαίρεσαν από Δημοτικό Σχολείο, προκαλώντας φθορές, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.

Μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του 18χρονου βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων συσκευών ενώ στην οικία του 21χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 4 φυσίγγια οπότε και συνελήφθη. 

Τέλος, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες στο κέντρο της πόλης, 27χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε και διέθετε προς πώληση 280 πακέτα τσιγάρα και 9 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.