Νέοι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στη Θεσσαλονίκη. Που απαγορεύεται η κυκλοφορία

Νέοι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών στη Θεσσαλονίκη. Που απαγορεύεται η κυκλοφορία

Νέοι ψεκασμοί για τα κουνούπια σήμερα το βράδυ

 και συγκεκριμένα από τις έντεκα το βράδυ έως τις τρεις τα ξημερώματα στη Δημοτική Κοινότητα Τριλόφου και την Τοπική Κοινότητα Αγίου Αντωνίου.

Οι ψεκασμοί θα γίνουν μέσα στους οικισμούς και περιμετρικά από τα ειδικά συνεργεία του ανάδοχου εργολάβου και υπό την επίβλεψη ειδικών επιστημόνων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με σχτετική ανακοίνωση του Δήμου Θέρμης, ''οι πολίτες τις συγκεκριμένες ώρες θα πρέπει να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα των κατοικιών τους, και να φροντίσουν με όλους τους δυνατούς τρόπους (κλιματιστικά ή ανεμιστήρες ) να διατηρήσουν τις οικίες τους δροσερές. Επίσης θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να μην είναι εκτεθειμένα παιχνίδια, ρούχα και άλλα είδη οικιακής χρήσης στους εξωτερικούς χώρους, ενώ συστήνεται να ληφθεί μέριμνα και για τα οικόσιτα και κατοικίδια ζώα. Αντίστοιχη μέριμνα θα πρέπει να ληφθεί για την προστασία ατόμων με προβλήματα υγείας ενώ συστήνεται στους δημότες μας να αποφύγουν την κυκλοφορία κατά τις ώρες των ψεκασμών. Απευθύνεται έκκληση σε όλους τους δημότες – κατοίκους του Δήμου μας να βοηθήσουν στο έργο των ειδικών συνεργείων ψεκασμών που γίνεται αποκλειστικά για την προστασία της υγείας τους, παραμένοντας μέσα στα σπίτια τους''.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.