Μετά το ποτάμι... εμφανίστηκε και κόκκινη «λίμνη» στην Νικόπολη Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Μετά το ποτάμι... εμφανίστηκε και κόκκινη «λίμνη» στην Νικόπολη Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Για ακόμα μια φορά ένα περίεργο «φαινόμενο» έκανε την εμφάνιση του στην Νικόπολη Θεσσαλονίκης. 

 

Η καταρρακτώδης βροχή δημιούργησε «λίμνες» και «ποτάμια» σε πολλούς δρόμους της πόλης. 

Ωστόσο, στην Νικόπολη Θεσσαλονίκης, «λίμνη» που δημιουργήθηκε από την βροχή είχε κόκκινο χρώμα...

Η φωτογραφία που ανέβασαν στην ομάδα του Facebook «Θεσσαλονίκη - Τα Καλά, Τα Στραβά και Τα Ανάποδα», τραβήχτηκε χθες το απόγευμα, στην οδό Παλαιολόγου, στην περιοχή της Νικόπολης. 

Φωτογραφία της Fotini Fyll.

Τo Seleo, αναζήτησε απαντήσεις για αυτό το «φαινόμενο» που δημιουργήθηκε στη Νικόπολη. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Σάκη Λαζαρίδη, Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο του δήμου Παύλου Μελά για εποπτεία - συντονισμό σε θέματα Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Δράσεων Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας, μας ενημέρωσε πως δεν έχει κάποια πληροφορία ή εξήγηση για την κόκκινη «λίμνη».

Να σας υπενθυμίσουμε, πως τον Ιούνιο, στην ίδια περιοχή, σε ρέμα παράλληλο με την οδό Παλαιολόγου, είχε κάνει την εμφάνιση του ένα κόκκινο ποτάμι που άφηνε μάλιστα χρώμα στα τοιχώματα. Για ακόμη μια φορά τότε, είχαμε αναζητήσει απαντήσεις για το «φαινόμενο», ωστόσο δεν υπήρχαν συγκεκριμένες εξηγήσεις, ούτε από τον δήμο Παύλου Μελά, που ανήκει η Νικόπολη, ούτε από τον δήμο Ωραιοκάστρου που από εκεί αρχίζει το ρέμα «Ασημάκη». (δείτε εδώ το ρεπορτάζ). 

kokkinopotami 03

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.