ΤΩΡΑ: Εκτοξεύτηκαν λαμαρίνες σε οχήματα από οροφή Ι.Χ στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης

ΤΩΡΑ: Εκτοξεύτηκαν λαμαρίνες σε οχήματα από οροφή Ι.Χ στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης

Ανγνώστης του Seleo, καταγγέλει την προκλητική συμπεριφορά του οδηγού, που είχε δέσει λαμαρίνες στην οροφή του αυτοκινήτου του.

 

Ένα ατύχημα που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε δυστύχημα, σημειώθηκε πριν από λίγο στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης. 

Μετά το τούνελ, από έν αυτοκίνητο εκτοξεύτηκαν μεταλλικές λαμαρίνες, που ήταν δεμέμενες με κορδόνια στην οροφή, όπως αναφέρει αναγνώστης του Seleo.

Ο αναγνώστης, που θεώρει τον εαυτό του τυχερό μετά από αυτό, αναφέρει στο Seleo, πως ο οδηγός του αυτοκινήτου που μετέφερε τις λαμαρίνες ήταν άκρως προκλητικός, καθώς μετά το ατύχημα, έκανε στην άκρη και γελούσε...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρχαν τραυματίες από το περιστατικό.

Το περιστατικό όπως το έζησε ο αναγνώστης του Seleo: 

«Κινούμενος στον περιφερειακό στις 10:00 σήμερα, 6.6.2018, βρίσκομαι στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας προσπαθώντας να μπω στην αριστερή με σκοπό να προσπεράσω το προπορευόμενο όχημα. Η ταχύτητα μου γύρω στα 90 χιλιόμετρα, ίσως κ 95. Την προσπάθεια μου ανακόπτει ένα κόκκινο ford fiesta το οποίο με προσπέρνα με ταχύτητα γύρω στα 110 χλμ/ανα ώρα και εισέρχεται στο τούνελ. Η μόνη λεπτομέρεια; Είναι φορτωμένο με μεταλλικές λαμαρίνες/πλαίσια στην οροφή δεμένα με κορδόνια. Ακριβώς μετά το τούνελ και αφού έχω μπει στην αριστερή λωρίδα και εγω, γίνεται το αναμενόμενο! Φεύγουν από την ταχύτητα οι λαμαρίνες και εκτοξεύονται προς τα αυτοκίνητα αυτών που ακλουθούσαμε. Ο νεαρός οδηγός του fiesta έκανε στην άκρη (γελωντας!!!!) και ο υποφαινόμενος αισθάνεται πολυ τυχερός που είναι σε θέση να συντάξει το παρόν email και για το γεγονός οτι δεν υπήρξαν υλικές ζημίες. Τα συμπεράσματα δικά σας....»

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.