Δημόσια πρόταση από τον Απόστολο Τζιτζικώστα στον Μπαρμπουνάκη για να κατέβει μαζί του στις Περιφερειακές εκλογές

Δημόσια πρόταση από τον Απόστολο Τζιτζικώστα στον Μπαρμπουνάκη για να κατέβει μαζί του στις Περιφερειακές εκλογές

Ανοιχτή και δημόσια πρόταση έκανε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στον Μπάμπη Μπαρμπουνάκη, για τις Περιφερειακές εκλογές του 2019. 

 

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ανέβηκε στο βήμα των εγκαινίων του 37oυ Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης και έκανε δημόσια πρόταση στον πρόεδρο του Συνδέσμου Εκδοτών Βορείου Ελλάδος, Μπάμπη Μπαρμπουνάκη να κατέβει στις Περιφερειακές εκλογές του 2019 με την «Αλληλεγγύη». O Απόστολος Τζιτζικώστας τον προσκάλεσε να κατέβει μαζί του, ώστε να αξιοποιηθεί στο τομέα του πολιτισμού για όλη την Κεντρική Μακεδονία. 

«Εμείς ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το χω πει και το λέω κάθε χρόνο από αυτό το βήμα, είμαστε δίπλα του. Φέτος έχουμε θέσει την αιγίδα μας στο Φεστιβάλ Βιβλίου, κι όπως είπα πέρυσι και θα το επαναλάβω, είμαστε στην διάθεση του Μπάμπη Μπαρμπουνάκη, ενός ανθρώπου που εκτιμώ προσωπικά ιδιαίτερα, που πιστεύω στο έργο του και που όλοι εμείς αντιλαμβανόμαστε την σημασία και την σπουδαιότητα να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στην πόλη μας και να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο. Είμαστε στην διάθεση του για να δούμε πως θα βρεθούνε χρηματοδοτικά εργαλεία, ευρωπαϊκά ή εθνικά, για να στηρίξουμε την προσπάθεια του, που σήμερα κάνει μόνος του. Κι αν από πέρυσι μέχρι φέτος, Μπάμπη μου, δεν βρεθήκαμε για να το κάνουμε πράξη, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι δεν φταις ούτε εσύ που δεν ήρθες, ούτε εγώ που δεν ήρθα. Αυτό είναι αποτέλεσμα του να είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλον, ενώ αγαπιόμαστε» ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας για να καταλήξει: 

«Οπότε σήμερα, παρουσία όλων σου των φίλων, όλων σου των συνεργατών και των ανθρώπων του βιβλίου έχω να σου κάνω μια πρόταση. Σε καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και του χρόνου να περπατήσουμε μαζί στην νέα διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για να έχεις ρόλο ουσίας και να μπορείς να λειτουργείς πραγματικά και ουσιαστικά για τον πολιτισμό, όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη αλλά για ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία».

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.