Διευκρινίσεις για τη  διανομή Καρτών Απεριορίστων  Διαδρομών του ΟΑΣΘ στα Σωματεία του Ε.Κ.Θ.

Διευκρινίσεις για τη διανομή Καρτών Απεριορίστων Διαδρομών του ΟΑΣΘ στα Σωματεία του Ε.Κ.Θ.

Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι για την διευκόλυνση και έγκαιρη εξυπηρέτηση των μελών των εργατικών συνδικάτων/σωματείων του Ιδιωτικού Τομέα, που λειτουργούν νόμιμα, η διάθεση των μηνιαίων κουπονιών (καρτών) απεριορίστων διαδρομών με έκπτωση 20%,

αποκλειστικά και μόνο για τον μήνα Ιούνιο2018, θα μπορεί να γίνει και μεμονωμένα στους ήδη δικαιούχους.

Οι δικαιούχοι που επιθυμούν να προμηθευτούν μόνοι τους τα κουπόνια (κάρτες) απεριορίστων διαδρομών για τον μήνα Ιούνιο 2018, μπορούν να απευθύνονται:

α. Στο εκδοτήριο της πλατείας Ελευθερίας:

Καθημερινά πλην αργιών, από ώρα 06.25  έως 20.15.

β. Στο εκδοτήριο της πλατείας Αριστοτέλους:

Καθημερινά πλην αργιών, από ώρα 06.45 έως  20.00.

γ. Από τα Κεντρικά Γραφεία του Ο.Α.Σ.Θ. (Διεύθυνση Διασφάλισης Εσόδων, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 90, Ισόγειο)

Καθημερινά πλην αργιών από ώρα 07.00 έως 20.00

            Από τον μήνα Ιούλιο 2018, όσοι εκ των ανωτέρω δικαιούχων επιθυμούν να προμηθεύονται τα μηνιαία εκπτωτικά κουπόνια απεριορίστων διαδρομών απευθείας από τον Ο.Α.Σ.Θ. θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν, σε ένα από τα τρία εκδοτήρια που αναφέρονται παραπάνω, Βεβαίωση, υπογεγραμμένη από τον νόμιμο εκπρόσωπο του σωματείου και να φέρει τη σφραγίδα του σωματείου.

            Η Βεβαίωση αυτή θα κατατεθεί από τον δικαιούχο μόνο την πρώτη φορά που θα απευθυνθεί στο εκδοτήριο για αγορά μηνιαίας κάρτας.

            Παράλληλα, όσα Σωματεία /Συνδικάτα του Ιδιωτικού Τομέα επιθυμούν να προμηθεύονται μαζικά μηνιαίες κάρτες για τα μέλη τους, η διάθεση θα εξακολουθεί να γίνεται από τα Κεντρικά Γραφεία του Ο.Α.Σ.Θ., Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 90, Διεύθυνση Διασφάλισης Εσόδων, 1ος όροφος, με τη διαδικασία που έχει ήδη ανακοινωθεί.

            Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2310 981142, 2310 981144 και 2310 0981244 και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή/και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.