Νέο παρκάρισμα για... ''χειροκρότημα'' στη Θεσσαλονίκη -  Άτομα με προβλήματα όρασης έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητο

Νέο παρκάρισμα για... ''χειροκρότημα'' στη Θεσσαλονίκη - Άτομα με προβλήματα όρασης έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητο

Καθημερινά παρατηρούνται στους δρόμους φαινόμενα ασυνειδησίας των οδηγών. Πολλοί είναι εκείνοι που παρκάρουν όπου τους βολεύει ή όπου βρουν χώρο, ακόμα και εάν εμποδίζουν την κυκλοφορία των πεζών και των  οχημάτων.

Ένα απίστευτο καιταυτόχρονα θλιβερό περιστατικό εξιστορεί μέσω facebook στην ομάδα, «Αctive Thessaloniki», πολίτης. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το αυτοκίνητο των παρακάτω φωτογραφιών πάρκαρε πανω στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα τρία άτομα με προβλήματα όρασης και χρησιμοποιώντας το ειδικό μπαστούνι που πέρασαν απο εκεί έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει ο χρήστης του facebook:

To Σάββατο το βράδυ στις 23:00 γυρνώντας απο ανατολικά στο ύψος της Σχολής Τυφλών πέτυχα τον αγαπητό συμπολίτη μας να έχει παρκάρει το όχημα του σ'αυτό το σημείο δίπλα ακριβώς απο τα πλακάκια για τους τυφλούς.Μάλλον θα σκέφτηκε τη δουλειά έχουν τέτοια ώρα οι τυφλοί να κυκλοφορούν.Ελα όμως που έκανε λάθος. Τρία άτομα με προβλήματα όρασης και χρησιμοποιώντας το ειδικό μπαστούνι που πέρασαν απο εκεί έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο.Προσπάθησα να τραβήξω και φωτογραφία με το ολο συμβάν αλλά δεν τα κατάφερα.Η κατάσταση στο σημείο είναι συχνά έτσι.Ή θα πρέπει ο φύλακας να έχει το νου του εκεί και να ενημερώνει τους καθυστερημένους συμπολίτες μας ή θα πρέπει να περάσει κάποιος καμιά μέρα κάνοντας τον τυφλό και να του αφήσει ενθύμιο

Φωτογραφία του Λευτέρης Μπακατσέλος.

Φωτογραφία του Λευτέρης Μπακατσέλος.