Θεατρική παράσταση προς ενίσχυση του ανθρωπιστικού έργου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Θεατρική παράσταση προς ενίσχυση του ανθρωπιστικού έργου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης ενισχύει για δεύτερη φορά την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και, συγκεκριμένα, το Τμήμα Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Δράσεων, διοργανώνοντας την θεατρική παράσταση

"Πάμε Πρόβα", η οποία θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς "Οδού Χηλής" (Χηλής και Τριπόλεως) στις 27, 28 (20.30) και 29 Απριλίου (19.30) και στις 4, 5 (20.30) και 6 Μαΐου (19.30) 2018.

Οι θεατές της παράστασης, αντί εισιτηρίου, θα προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν από το Τμήμα Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Δράσεων στις οικογένειες που υποστηρίζει και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Το έργο «Πάμε Πρόβα» από το θεατρικό έργο του αμερικανού κωμωδιογράφου Ρίκ Άμποτ «PLAY ON»  είναι μια από τις καλύτερες κωμωδίες που έχουν γραφτεί για το ίδιο το θέατρο και τους ηθοποιούς. Η θεατρική παράσταση αναφέρεται στα παθήματα ενός θεατρικού θιάσου, στην προσπάθειά του να ανεβάσει ένα αστυνομικό έργο εποχής, μιας τραγικής συγγραφέως που αναζητώντας το τέλειο αλλάζει συνεχώς το κείμενο.

Συντελεστές της παράστασης:
• Σκηνοθεσία Αγγελική Σαπάτρα
• Κοστούμια: Αγγελική Σαπάτρα – Μαριάννα Τσιάκαλου   
• Κατασκευή σκηνικών: Αβραάμ Λιαρετίδης                         
• Βοηθοί κατασκευών τα μέλη του Ε.Θ.Δ.
• Ηχοληψία – φωτισμοί – ΕΦΕ: Παύλος Γαβριηλίδης

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης προσκαλεί όλους τους φίλους της, αλλά και όσους επιθυμούν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, να παρακολουθήσουν την παράσταση!

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.