Στο μεγαλύτερο πάρκο της Β.Ε μετατρέπεται το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά  - Πως θα το αναπλάσει ο Πρόδρομος Νικηφορίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο μεγαλύτερο πάρκο της Β.Ε μετατρέπεται το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά - Πως θα το αναπλάσει ο Πρόδρομος Νικηφορίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζί με τον αρχιτέκτονα Πρόδρομο Νικηφορίδη, περπατήσαμε στους χώρους του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, μπήκαμε στα κτίρια του και στις φυλακές που δεν έχει ξανά μπει κάμερα. 

 

Ο αρχιτέκτονας, Πρόδρομος Νικηφορίδης, έχει αναλάβει τον συντονισμό της ανάπλασης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά. 

Στο νέο επεισόδιο του Ο,τι Thess, ο Πρόδρομος Νικηφορίδης εξηγεί πως το πρώην στρατόπεδο θα μετατραπεί στο μεγαλύτερο πάρκο της Βόρειας Ελλάδας.

Το Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά, όπως εξηγεί θα βασίζεται στη φύση και σε αυτά που ήδη υπάρχουν μέσα στο πρώην στρατόπεδο. Να μην περιμένουμε φαντασμαγορικά πράγματα από μπετό, καθώς αυτά είναι μόνο για τα περιοδικά πιστεύει. Να περιμένουμε ένα φυσικό «πνεύμονα» που θα έχει εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό χαρακτήρα. 

Ο Πρόδρομος Νικηφορίδης αναφέρει στο O,τι Thess πως θα εξελιχθούν οι δυο φάσεις της ανάπλασης. Μπαίνοντας σε κτίρια και περπατώντας σε σημεία του στρατοπέδου μας λέει τι οραματίζεται για το καθένα από αυτά.

Να σημειωθεί, πως για πρώτη φορά θα σας δείξουμε και τις φυλακές του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά...

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.