Ο Αναστάσιος Καπνοπώλης νέος πρόεδρος στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο

Ο Αναστάσιος Καπνοπώλης νέος πρόεδρος στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο

Ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Καπνοπώλης, που αποτέλεσε την υποψηφιότητα της «Βιοτεχνικής Συμμαχίας», της παράταξης του Παναγιώτη Παπαδόπουλου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), ύστερα από σχετική ψηφοφορία κατά το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο του επιμελητηρίου.


Ο Αναστάσιος Καπνοπώλης μέχρι πρότινος εκτελούσε καθήκοντα γενικού γραμματέα στο ΒΕΘ, όπου η παράταξη «Βιοτεχνική Συμμαχία» είχε εκλεγεί πρώτη στις πρόσφατες εκλογές του ΒΕΘ, με ποσοστό 66,58%, καταλαμβάνοντας 27 έδρες επί συνόλου 41.
Όπως τόνισε ο κ. Καπνοπώλης, στόχος του θα αποτελέσει η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των επιχειρηματιών - μελών του ΒΕΘ, καθώς και η ανάληψη δράσεων, που στο επίκεντρό τους έχουν τον μικρομεσαίο επιχειρηματία. «Ενωμένοι θα συνεχίσουμε την πορεία που ξεκινήσαμε όταν επανεκλεγήκαμε με πρόεδρο τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, έναν άνθρωπο χαρισματικό, με όραμα και αστείρευτη διάθεση να προσφέρει στα κοινά και να στηρίζει τον μικρομεσαίο επιχειρηματία» ανέφερε κατά την τοποθέτησή του στο διοικητικό συμβούλιο του ΒΕΘ ο κ. Καπνοπώλης.
«Θα συνεχίσουμε δυναμικά τις προσπάθειες προς όφελος του επιχειρείν, που πλήττεται με σφοδρότητα όλα τα χρόνια της κρίσης» υπογράμμισε ο νέος πρόεδρος του ΒΕΘ, ένας από τους δύο ιδρυτές της κατασκευαστικής εταιρείας INOX STEEL TECHNICAL, που δραστηριοποιείται στον τομέα των μηχανολογικών κατασκευών για τη βιομηχανία γάλακτος και τροφίμων, και εδρεύει στη Σίνδο.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.