Σεμινάρια γαστρονομίας από την ΠΚΜ στη Θεσσαλονίκη

Σεμινάρια γαστρονομίας από την ΠΚΜ στη Θεσσαλονίκη

Σεμινάρια γαστρονομίας με καταξιωμένους επαγγελματίες διεθνούς φήμης από το χώρο της γαστρονομίας και του τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, από την Πέμπτη 8 έως και το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Πρόκειται για το μεγάλο επετειακό γεγονός που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ, με τίτλο “Gastronomy & Hospitality – PremiumMasterclasses”, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια παρουσίας του ομίλου στους τομείς γαστρονομίας και τουρισμού. Στον κύκλο σεμιναρίων “Gastronomy & Hospitality – PremiumMasterclasses” διακεκριμένοι επαγγελματίες της γαστρονομίας και του τουρισμού θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη (Ερμού 45) για να παρουσιάσουν τις μοναδικές τους τεχνικές και την εμπειρία τους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και οι φόρμες δήλωσης δωρεάν συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα:http://masterclasses.delta-iek.gr/

Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Αντιδημαρχίας Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, του ThessalonikiFoodFestival και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος.

Εισηγητές: AnraudBignon, RolfMurner, Γιάννης Παρίκος, Μανώλης Στήθος, Χρήστος Ζαμπούνης, KatsuHanamure, Δημήτρης Παμπόρης, Ντίνα Νικολάου, Παναγιώτης Γιακαλής, SenolYeter, Γεωργία Αμπελακιώτου, JanCharlesMetayer, Γιάννης Κιόρογλου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Καγιάννης, Βογατσικού 3, Ellinair.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.