Σταύρος Θεοδωράκης: «Με τον Μπουτάρη συνδεόμαστε με την ίδια λογική για ένα κέντρο μεταρρυθμιστικό»

Σταύρος Θεοδωράκης: «Με τον Μπουτάρη συνδεόμαστε με την ίδια λογική για ένα κέντρο μεταρρυθμιστικό»

Για την σχέση του με τον Γιάννη Μπουτάρη και για το κοινό όραμα τους για το πολιτικό κέντρο, μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην συνέντευξη τύπου στη Θεσσαλονίκη.

 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σε πρόσφατες δηλώσεις του, ανέφερε πως θεωρεί τον Γιάννη Μπουτάρη σύμμαχο και πως ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης ήταν εκείνος που τον «έσπρωξε» στην υποψηφιότητα για τον νέο πολιτικό φορέα της κεντροαριστεράς.

Η δημοσιογράφος του Seleo, Θεοδώρα Απότα, αναφέροντας αυτές τις δηλώσεις του, στη σημερινή συνέντευξη τύπου, ρώτησε τον Σταύρο Θεοδωράκη αν περιμένει την ανοιχτή στήριξη του Γιάννη Μπουτάρη αλλά και αν πιστεύει πως έχει καλό έρισα στην Β. Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν έχουμε την απαίτηση από κανέναν δήμαρχο να μας στηρίξει ανοιχτά. Πρέπει να σας πω, πως χθες κάναμε μια συνάντηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ήρθανε κάποιοι δήμαρχοι από άλλες περιοχές, μας ευχήθηκαν καλή επιτυχία και μας είπαν τα λέτε σωστά. Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε πασαρέλα επωνύμων και να αναγκάζουμε τοπικούς άρχοντες να είναι με το μέρος του ενός ή του άλλου» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ωστόσο τόνισε την διαφορά με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης λέγοντας: «Η κατάσταση με τον Μπουτάρη είναι διαφορετική, γιατί έχουμε μια πολύχρονη φιλία και είναι όντως ένας από αυτούς που επέμενε την άνοιξη να κάνω το μεγάλο βήμα και πιστεύει ότι θα πάμε καλά γιατί συνδεόμαστε με την ίδια λογική ότι χρειαζόμαστε ένα κέντρο μεταρρυθμιστικό και μεγάλο και όχι ένα κέντρο που θα λοξοκοιτάζει αριστερά ή δεξιά» απάντησε στην δημοσιογράφο του Seleo, Θεοδώρα Απότα.

Ο κύριος Θεοδωράκης, τέλος, ζήτησε από τους δημάρχους αλλά και τους δημοσιογράφους να υποστηρίξουν το εγχείρημα της ανοιχτής ψηφοφορίας.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.