Ζορπίδης: «Δυστυχώς η συνάντηση μας με τον κ. Τσίπρα ήταν μία από τα ίδια»

Ζορπίδης: «Δυστυχώς η συνάντηση μας με τον κ. Τσίπρα ήταν μία από τα ίδια»

Απογοητευτική και μια από τα ίδια δήλωσε πως ήταν η συνάντηση των φορεών με τον Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης.

Ο Μιχάλης Ζορπίδης, φτάνωντας στο ΥΜΑΘ, για να την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, άφησε αιχμές για τις υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της ΔΕΘ. Μετά την σύκσκεψη, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με δηλώσεις που έκανε φαίνεται πως τα λόγια του Πρωθυπουργού του φάνηκαν «μια από τα ίδια».

«Δυστυχώς η συνάντηση μας με τον κ. Τσίπρα ήταν μία από τα ίδια! Πάλι μεγάλα λόγια για μείωση των φόρων, αλλά μετά το 2019, πάλι υποσχέσεις για βελτίωση της οικονομίας, πάλι χαμόγελα και γλυκανάλατα σχόλια την ώρα που η Αγορά βουλιάζει και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στενάζουν μη γνωρίζοντας εάν θα υπάρχουν αύριο.

Του ζητήσαμε να νομοθετήσει επιτέλους τον ακατάσχετο επιχειρηματικό λογαριασμό, τον οποίο είχε εξαγγείλει πέρυσι. Τόσο στην ομιλία του στη ΔΕΘ όσο και στις αντίστοιχες συναντήσεις πέρυσι, μας είχε διαβεβαιώσει ότι το μέτρο θα ψηφιστεί. Φέτος, μας είπε ότι θα το θέσει στην Τρόικα για να πάρει την έγκριση της! Αναρωτιέμαι τι σημασία και τι αξία έχουν τέτοιες συναντήσεις εάν οι πολιτικοί μας δεν κάνουν πράξη τα όσα εξαγγέλλουν» δήλωσε ο Μιχάλης Ζορπίδης.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.