Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ενστόλων εν όψει της 82ης ΔΕΘ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ενστόλων εν όψει της 82ης ΔΕΘ

Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο άγαλμα του Ελ.Βενιζέλου(Πλ. Δικαστηρίων) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προανήγγειλαν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών.

Αποφάσισαν μαζί με τους συναδέλφους τους στο Πυροσβεστικό Σώμα και στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή «να στείλουμε βροντερό μήνυμα από όλη την Ελλάδα στον Πρωθυπουργό της χώρας, ενόψει και των εξαγγελιών του στην 82η Διεθνή Έκθεση», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση τους.

«Ο Διαρκής και ανυποχώρητος αγώνας του συνδικαλιστικού μας κινήματος, σηματοδοτεί μια πορεία δίχως τέλος έως την οριστική Επικράτηση και Δικαίωση του σκοπού του. Αυτή η προσπάθεια, θα ευοδωθεί μέσα από την σκληρή και επίμοχθη διαδικασία ενάντια σε κάθε τι που επιβουλεύεται τον Ιερό μας Αγώνα και την μεγάλη Εθνική προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας, για την Ανόρθωση της Χώρας και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων Πολιτών. Η ανακολουθία λόγων και έργων της Κυβέρνησης και η εξαπάτηση που υποστήκαμε μας οδηγεί όλους στην κοινή συστράτευση για την ανατροπή των πιο αντιλαϊκών μέτρων που επεβλήθησαν στην Κοινωνία και μάλιστα από μια συγκυβέρνηση που ενστερνίζεται τις αξίες και τη φιλοσοφία της Αριστεράς»,αναφέρεται στη ανακοίνωση.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.