Πρόεδρος ΟΑΣΘ: «Θέλουμε να καταστήσουμε τη Θεσσαλονίκη κόσμημα»

Πρόεδρος ΟΑΣΘ: «Θέλουμε να καταστήσουμε τη Θεσσαλονίκη κόσμημα»

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το εγχείρημα του ΟΑΣΘ" τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος αυτή την ώρα πραγματοποιεί επίσκεψη στα γραφεία του ΟΑΣΘ."Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το εγχείρημα για τον ΟΑΣΘ και είμαστε εδώ ως πολιτικά πρόσωπα της Θεσσαλονίκης, ως εκπρόσωποι του νομού αλλά και με τη θεσμική μας ιδιότητα από τη θέση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της κυβέρνησης. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τη προσπάθεια που έχει συμβολικό, πολιτικό και ουσιαστικό χαρακτήρα" σημείωσε ο κ. Φάμελλος, σε δηλώσεις του λίγο πριν από την έναρξη των εργασιών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αφού επισήμανε ότι "είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν στον οργανισμό", ο αναπληρωτής υπουγρός Περιβάλλοντος και Ενέργειας σημείωσε ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης θα ενέχει και περιβαλλοντική χροιά και διαβεβαίωσε πως "θα αξιοποιήσουμε τους βέλτιστους θεσμικούς εκείνους τρόπους, για να πετύχει αυτή η προσπάθεια".

"Είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνουμε μαζί για να είναι και περιβαλλοντική αυτή η προσπάθεια" ανέφερε ο κ. Φάμελλος και πρόσθεσε: "Θέλουμε το καλύτερο περιβάλλον για τους πολίτες, καλύτερα λεωφορεία, καλύτερη ατμόσφαιρα και καλύτερες μεταφορές γενικότερα".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς είπε ότι είναι πολιτικός στόχος όχι μόνο η ανανέωση στον ΟΑΣΘ, αλλά συνολικά. "Θέλουμε ένα νομικό πλαίσιο για τις αστικές συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα που θα περιλαμβάνουν το μετρό, τα ταξί, και τις θαλάσσιες μεταφορές" σημείωσε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε πως "σε ένα ορατό χρονικό διάστημα θέλουμε να καταστήσουμε τη Θεσσαλονίκη, κόσμημα, για την είσοδο των ξένων πολιτών, στη χώρα μας".

 

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.