Το «ραβασάκι» του σάτυρου ρασοφόρου σε φοιτήτρια μέσα σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη - Μαρτυρία στο Seleo (ΦΩΤΟ)

Το «ραβασάκι» του σάτυρου ρασοφόρου σε φοιτήτρια μέσα σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη - Μαρτυρία στο Seleo (ΦΩΤΟ)

Ο ρασοφόρος που εμφανίζεται σε φωτογραφίες να αυνανίζεται μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, φαίνεται, να έχει πλησιάσει και άλλες κοπέλες στο παρελθόν. Μια 20χρονη φοιτήτρια μιλάει στο Seleo και εξιστορεί την στιγμή που της έδωσε ένα «ραβασάκι».

 Μετά την καταγγελία 18χρονης και την δημοσιοποίηση φωτογραφιών με τον ρασοφόρο να «χαϊδεύεται» δίπλα της μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις, με πολλούς να ζητούν να βρεθεί ο συγκεκριμένος ηλικιωμένος. 

Ο σάτυρος ρασοφόρος, φαίνεται, να μπαίνει σε λεωφορεία διάφορων γραμμών και να πλησιάζει νεαρές κοπέλες. Μετά από τον σάλο στα social media με το περιστατικό, υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες, που μιλούν για το ίδιο πρόσωπο. 

Μια 20χρονη φοιτήτρια της Θεσσαλονίκης, μαρτυρεί στο Seleo την στιγμή που ο ρασοφόρος την πλησίασε, έγραψε τον αριθμό του σε εισιτήριο και της το έδωσε. Το περιστατικό συνέβη στο παρελθόν, πριν την πρόσφατη καταγγελία της 18χρονης.

Όπως μας αναφέρει η 20χρονη, ήταν νωρίς το μεσημέρι και επέβαιναν μέσα σε λεωφορείο της γραμμής 21, προς τον Ευόσμο. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν προχώρησε σε κάτι παραπάνω ο ρασοφόρος. H φοιτήτρια και ο ρασοφόρος, στέκονταν όρθιοι στο λεωφορείο αντικριστά και μέσα υπήρχε αρκετός κόσμος. 

«Όταν είδα την φωτογραφία που ανέβασε η κοπέλα, αμέσως τον θυμήθηκα» αναφέρει η 20χρονη στο Seleo και συνεχίζει περιγράφωντας πως: «Είχε μια καλοσύνη στο βλέμμα, ήταν ήρεμος. Δε σου πήγαινε ο νους. Με κοιτούσε στην διάρκεια της διαδρομής και κάποια στιγμή με πλησίασε. Με ρώτησε τι σπουδάζω και πριν κατέβει, έγραψε πίσω από το εισιτήριο του, το τηλέφωνο του και το όνομα του. Δίνοντας μου το εισιτήριο, μου είπε να κανονίσουμε καφεδάκι. Τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον συγκεκριμένο. Μου φάνηκε περίεργο».

Στο εισιτήριο ο ρασοφόρος, υπόγραψε ως «μοναχός Νικόδημος».

eisitirio rasoforos2

 

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.