Ο αγγειοχειρουργός πίεζε την 36χρονη να κάνει τη χειρουργική επέμβαση- Δείτε την αίτηση αποφυλάκισης του γιατρού (ΦΩΤΟ)

Ο αγγειοχειρουργός πίεζε την 36χρονη να κάνει τη χειρουργική επέμβαση- Δείτε την αίτηση αποφυλάκισης του γιατρού (ΦΩΤΟ)

Συγκλονίζει η υπόθεση της δολοφονίας της 36χρονης που φέρεται να διέπραξε ο αγγειοχειρουργός. Ο 38χρονος  αρνείται ότι σκότωσε την Ντιάνα και προσπαθεί να στρέψει αλλού τις έρευνες.

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε  σήμερα η μητέρα της άτυχης Ντιάνας, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από τον 38χρονο αγγειοχειρουργό.  

Η μητέρα της 36χρονος ανέφερε οτι ο γιατρός πίεζε την κόρη της να κάνει την χειρουργική επέμβαση.  Αυτός ήταν -σύμφωνα με όσα κατέθεσε- ο λόγος που ήθελε να συνοδεύσει την κόρη της στην προγραμματισμένη επέμβαση, αλλά εκείνη την διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει νάρκωση.

Όπως έγινε γνωστό, η μάρτυρας ανέφερε ότι η κόρη της ήταν αφοσιωμένη στον σύζυγο και τα παιδιά της κι ότι ήταν κοινωνική και αγαπητή. Ο αγγειοχειρουργός  ισχυρίζεται ότι είχε ραντεβού με την 36χρονη για επέμβαση φλεβίτη στις 26 Απριλίου, αλλά η ίδια δεν προσήλθε και δεν έγινε η συνάντηση.

Ο αγγειοχειρουργός -όπως μετέδωσε το protothema.gr-   ο οποίος σύμφωνα με την δικηγόρο του  έπεσε θύμα επίθεσης μέσα στη φυλακή από συγκρατούμενους του, υπέβαλε αίτημα να μπει στην απομόνωση.

Δείτε την αίτηση αποφυλάκισης του γιατρού που δημοσίευσε το ''Πρώτο Θέμα''