Εγκεφαλικά νεκρός ο οπαδός του ΠΑΟΚ που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

Εγκεφαλικά νεκρός ο οπαδός του ΠΑΟΚ που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

Τραγική κατάληξη για τον 24χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του την περασμένη Πέμπτη στην Αγ. Δημητρίου, μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ- ΠΑΟ.

Σύμφωνα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο νεαρός είναι εγκεφαλικά νεκρός,  η κατάσταση του μη αναστρέψιμη, σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλεύεται. Ο 24χρονος  χτυπήθηκε σοβαρά από αυτοκίνητο, στην προσπάθειά του να αποφύγει αγνώστους που επιτέθηκαν στον ίδιο και σε άλλους τέσσερις οπαδούς του ΠΑΟΚ.Επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την Αγ.Δημητρίου στο ύψος του ΑΧΕΠΑ όταν τον παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου μάλιστα εγκατέλειψε το σημείο. 

Μετά την ολοκλήρωση του  αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΟ  οπαδοί του ΠΑΟΚ δέχτηκαν επίθεση από ομάδα αγνώστων. Δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ κατήγγειλαν οτι δέχτηκαν επίθεση από τέσσερα άτομα επί της Αγίου Δημητρίου στο ύψος του Καυτανζογλείου, με αποτέλεσμα  ο 21 χρονος να τραυματιστεί έλαφρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ''Άγιος Δημήτριος'', οπου οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και μετά αποχώρησε. Ο φίλος του που ήταν μαζί του δεν έπαθε κάτι. Να σημειωθεί πως οι άγνωστοι πήραν από τον 21 χρονο την μπλούζα του ΠΑΟΚ που φορούσε.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.