«Ντου» της αστυνομίας σε μαγαζιά που έπαιζαν «φρουτάκια» στη Δυτική Θεσσαλονίκη

«Ντου» της αστυνομίας σε μαγαζιά που έπαιζαν «φρουτάκια» στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν συνολικά 15 άτομα, που ήταν υπεύθυνοι και θαμώνες των καταστημάτων. 

 

Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε τέσσερακαταστήματα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στις περιοχές Ευόσμου, Ανάληψης, Κορδελιού και Αμπελοκήπων, για την καταπολέμηση της διενέργειας απαγορευμένων παιγνίων, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν συνολικά δεκαπέντε άτομα.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, σε ίντερνετ-καφέ στην περιοχή των Αμπελοκήπων,  συνελήφθη 45χρονη, διότι ως υπεύθυνη του καταστήματος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 24 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε 6 εκ των οποίων διενεργούνταν τυχερά παίγνια άνευ αδείας, από αντίστοιχο αριθμό θαμώνων, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. 

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αναλήψεως συνέλαβαν χθες το μεσημέρι, 33χρονο υπεύθυνο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (ίντερνετ-καφέ) στην περιοχή της Ανάληψης, καθώς είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 1 ηλεκτρονικό υπολογιστή, στον οποίο διενεργούνταν, απαγορευμένα, παίγνια από θαμώνα, ο οποίος επίσης συνελήφθη. 

  • Χθες το βράδυ έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ευόσμου σε ίντερνετ-καφέ στην περιοχή δικαιοδοσίας τους, συνέλαβαν 24χρονο ομογενή υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 36 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε 2 εκ των οποίων διενεργούνταν τυχερά παίγνια άνευ αδείας, από αντίστοιχο αριθμό θαμώνων, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, έπειτα από έλεγχο που διενήργησαν σε ίντερνετ-καφέ στην περιοχή του Κορδελιού, συνέλαβαν 34χρονο ομογενή, ο οποίος ως προσωρινά υπεύθυνος και μια 42χρονη που εργαζόταν στο μαγαζί. Σε έναν από τους 18 υπολογιστές διενεργούνταν, παράνομα, παίγνια από θαμώνα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα δεν είχε πιστοποιηθεί ως προς τη λειτουργία του από την αρμόδια Αρχή.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.      

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.