Ο Αντώνης Ρέμος τα χώνει στον δήμο Θεσσαλονίκης: «Κλείστε το ή αξιοποιήστε το» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αντώνης Ρέμος τα χώνει στον δήμο Θεσσαλονίκης: «Κλείστε το ή αξιοποιήστε το» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι λυπηρό» σχολίασε ο Αντώνης Ρέμος, θεωρώντας πως ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει εγκαταλείψει 

 

τον Ζωολογικό Κήπο στο Σέιχ Σου. Ο τραγουδιστής, έγινε για λίγες ώρες μουσικός παραγωγός στο Κοσμοράδιο 95,1 και την Παρασκευή, από την καφετέρια του Πύργου του ΟΤΕ, έκανε την δική του εκπομπή. Λίγο πριν, αποχαιρετήσει τους ακροατές, αναφέρθηκε στην βόλτα που έκανε στον Ζωολογικό Κήπο της Θεσσαλονίκης. Σχολίασε και ειρωνεύτηκε τον δήμο Θεσσαλονίκης, για την επιλογή των ζώων και είπε ότι είναι καλύτερο να το κλείσουν τον Ζωολογικό Κήπο.

Όπως είναι γνωστό, ο Γιάννης Μπουτάρης, επέλεξε στον Ζωολογικό Κήπο να υπάρχουν ζώα που συναντάμε σε ένα ελληνικό χωριό, καθώς σύμφωνα με τις δηλώσεις που είχε κάνει, τα παιδιά της πόλης δεν έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά γαϊδούρια, κότες και πρόβατα. «Είδα ότι μάλλον είναι είδος υπό εξαφάνιση... ο γάιδαρος, οι πάπιες, τα πρόβατα και κάτι ελαφάκια» είπε ο Αντώνης Ρέμος σχολιάζοντας την απόφαση αυτή.

«Ένα από τα ελάχιστα πράγματα που με στεναχώρησαν σε αυτή την πόλη, αν και ο δήμαρχος μας έχει κάνει εξαιρετική δουλεία... Αλλά παλιά υπήρχε ένας πολύ ωραίος ζωολογικός κήπος εκεί πέρα. Αλλά αυτά που είδα σήμερα... Είδα ότι μάλλον είναι είδος υπό εξαφάνιση... ο γάιδαρος, οι πάπιες, τα πρόβατα και κάτι ελαφάκια. Λυπάμαι που το λέω, αλλά έχει μείνει πάρα πολύ πίσω, αυτό το υπέροχο μέρος, που ήταν ο Ζωολογικός Κήπος. Πρέπει να πάρετε μια απόφαση σαν δήμος, ή να το κλείσετε, να μην υπάρχει τίποτα, γιατί τυραννιούνται εκεί πέρα τα ζώα ή να το αξιοποιήσετε, να γίνει ένας πόλος έλξης για τα παιδιά, γιατί είναι τόσο όμορφο μέρος» είπε ο Αντώνης Ρέμος από το μικρόφωνο του Κοσμοράδιο 95,1.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα (από το 02:45) :