Κλειστά και την Τρίτη τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη

Κλειστά και την Τρίτη τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη

Συνεχής ενημέρωση 

Συνεχίζει ο παγετός στην πόλη της Θεσσαλονίκης δημιουργώντας πολλά προβλήματα στις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών.

 Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο τα σχολεία στον δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς υπάρχουν  προβλήματα με την έλλειψη υδροδότησης και παραμένουν χαμηλές οι  θερμοκρασίες των σχολικών αιθουσών παρά τη λειτουργία των συστημάτων θέρμανσης λόγω του συνεχόμενου ολικού παγετού.

Με ανακοίνωση του και ο δήμος Πυλαία - Χορτιάτη, έκανε γνωστό πως και αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, τα σχολεία θα είναι κλειστά στο δήμο, λόγω των ίδιων προβλημάτων και στους άλλους δήμους σε συνδιασμό με την πρόβλεψη της ΕΜΥ για τις επόμενες  δυο ημέρες που αναφέρει συνεχιζόμενες χιονοπτώσεις και συνθήκες παγετού σε ολόκληρο τον δήμο. Στον δήμο Πυλαία - Χορτιάτη οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. «Η κατάσταση θα επανεκτιμάται συνεχώς και θα εκδίδεται σχετική ανακοίνωση για την ενημέρωση των πολιτών του δήμου, ανάλογα και με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.Ο δήμος συνεχίζει να βρίσκεται σε 24ωρη επιφυλακή με ανοικτά το Δημαρχείο και τις δημοτικές του κοινότητες σε κάθε περιοχή του δήμου για την εξυπηρέτηση των δημοτών» αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου.

Κλειστά και τα σχολεία στον δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης αύριο. «Αύριο Τρίτη 10/01/2017 τα σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (δηλαδή τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά λόγω επιδείνωσης των δυσμενών καιρικών συνθηκών (θερμοκρασίες πολύ πιο κάτω από τους 0 Βαθμούς Κελσίου). Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί» αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου. 

 Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου μετά από επικοινωνία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και σε συνεννόηση με τους διευθυντές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου, αποφάσισε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου να παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου.

Στον δήμο Καλαμαριάς, επίσης θα μείνουν κλειστά αύριο τα σχοελία λόγω παγετού.

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του δήμου Δέλτα, καθώς παραμένουν τα προβλήματα λόγω του παγετού. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου.

Παραμένουν κλειστά τα σχολεία και στο δήμο Παύλου Μελά αύριο.

Κλειστά και αύριο, τα σχολεία στο δήμο Νεάπολης-Συκεών. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί.

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.