Κλειστά σήμερα τα σχολεία στη Θεσσαλονίκης και στο μεγαλύτερο τμήμα της Βόρειας Ελλάδας

Κλειστά σήμερα τα σχολεία στη Θεσσαλονίκης και στο μεγαλύτερο τμήμα της Βόρειας Ελλάδας

Κλειστα τα σχολεία σε Θεσσαλονίκη και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Τι ισχύει για τον Δήμο Θέρμης.

Αναλυτικα:

Δήμος Θεσσαλονίκης

Κλειστά  όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα κέντρα ενισχυτικής διδασκαλίας.

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Κλειστά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Δήμος Βόλβης

Κλειστά  όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Δήμος Δέλτα

Κλειστά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Δήμος Θερμαϊκού

Κλειστά  όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Δήμος Θέρμης

 Θα λειτουργήσουν αύριο όλα τα σχολεία, εκτός από το 2ο Γυμνάσιο στο Νέο Ρύσιο, το 2ο Γυμνάσιο Τριλόφου και το Ειδικό Τεχνικό Σχολείο στο Ν. Ρύσιο.οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Θέρμης θα λειτουργήσουν κανονικά εκτός από από τον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό “Ελαφάκια” που βρίσκεται στο Ν.Ρύσιο λόγω προβλημάτων στη θέρμανση του κτιρίου, τα παιδάκια εναλλακτικά θα φιλοξενηθούν στον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό “Μελισσόπουλα”

Δήμος Καλαμαριάς

Κλειστά  τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ανοιχτοί οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου

Κλειστά  όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Δήμος Λαγκαδά

Κλειστά  τα σχολεία όλων των βαθμίδων (νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια)

Δήμος Νεάπολης-Συκεών

Κλειστά θα παραμείνουν  όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Θα λειτουργήσουν κανονικά οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου.

Δήμος Παύλου Μελά

Κλειστά  όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη

Κλειστά  όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου.

Δήμος Χαλκηδόνος

Κλειστά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Δήμος Ωραιοκάστρου

Κλειστά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Εξάλλου, στον Δήμο Φλώρινας τα σχολεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο, ενώ κανονικά θα ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί.

Στο Δήμο Κατερίνης κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα, τα σχολεία όλων των βαθμίδων, ενώ αύριο Τρίτη, 10 Ιανουαρίου, θα είναι κλειστά μόνο τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργούν κανονικά.

Στη Χαλκιδική, στον δήμο Αριστοτέλη δεν θα ανοίξουν σήμερα, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων όλες οι σχολικές μονάδες του δήμου σε δομές της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΚΔΑΠ και στο σύνολο των κοινοτήτων του Δήμου Αριστοτέλη.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία σήμερα και αύριο Τρίτη, και στον δήμο Πολυγύρου. Εξαιρούνται τα σχολεία της παραλιακής ζώνης (Μεταμόρφωση, Ορμύλια, Καλύβες, Όλυνθος) τα οποία θα λειτουργήσουν κανονικά με μία ώρα καθυστέρηση στην έναρξη των μαθημάτων.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κοζάνης σήμερα και αύριο, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 το πρωί.

Επιπλέον, κλειστά θα παραμείνουν το διήμερο 9 και 10 Ιανουαρίου και τα σχολεία στο Άργος Ορεστικό.

Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Εδεσσας, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά σε όλη τη Ροδόπη θα παραμείνουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ύστερα από απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Νίκου Τσαλικίδη.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε εξαιτίας της δυσκολίας μετακίνησης των μαθητών ορεινών και ημιορεινών περιοχών λόγω του παγετού και μετά από τη διαπίστωση ότι πολλοί σωλήνες του δικτύου ύδρευσης είναι σπασμένοι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ζεσταθούν εύκολα οι σχολικές αίθουσες πολλών σχολικών μονάδων στους τέσσερις δήμους της Ροδόπης.

Κανονικά θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία σήμερα Δευτέρα, στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, με βάση τις αποφάσεις που έχουν λάβει οι αρμόδιοι παράγοντες και σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν την Κυριακή και τις προγνώσεις για τη Δευτέρα.  

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.