Στρατιωτική χορωδία έψαλε τα κάλαντα στον δήμαρχο  Πυλαίας – Χορτιάτη  (ΦΩΤΟ)

Στρατιωτική χορωδία έψαλε τα κάλαντα στον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη (ΦΩΤΟ)

Μια ευχάριστη έκπληξη ντυμένη στο… χακί περίμενε σήμερα το πρωί, προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς τον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη στο δημαρχείο στο Πανόραμα.

Μέλη της στρατιωτικής χορωδίας της 181 ΜΚ/Β ΧΩΚ Χορτιάτη συνοδευόμενα από τον επικεφαλής αξιωματικό τους, μαζί με υπαλλήλους του δήμου έψαλλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και αντάλλαξαν θερμές ευχές με τον δήμαρχο για τον καινούργιο χρόνο. Η… μεικτή χορωδία που προέκυψε χωρίς πρόγραμμα κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις.

IMG 5837

«Μου έδωσε μεγάλη χαρά η σημερινή επίσκεψη των στρατευμένων μας στον δήμο μας που μαζί με τους δημοτικούς υπαλλήλους μας, έψαλλαν τα κάλαντα. Χαίρομαι γιατί είδα χαμογελαστά πρόσωπα σε μια ατμόσφαιρα αισιοδοξίας έπειτα από μια δύσκολη χρονιά, για την πατρίδα μας. Εύχομαι το 2017 να κυριαρχήσει η ελπίδα και η θετική σκέψη σαν αντίδοτο σε ότι μας πόνεσε και μας πλήγωσε. Να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Χρόνια Πολλά και το νέο έτος να είναι μια καινούργια αρχή για όλους μας», σημείωσε ο κ. Καϊτεζίδης.