Μιχ. Ζορπίδης: καταναλωτές, προτιμήστε τις τοπικές αγορές!

Μιχ. Ζορπίδης: καταναλωτές, προτιμήστε τις τοπικές αγορές!

«Η υπερφορολόγηση καταστρέφει την πραγματική οικονομία και τα απανωτά χαράτσια δεν αυξάνουν τα έσοδα του κράτους. Η Κυβέρνηση θα πρέπει να βρει άλλους τρόπους για να εισπράξει χρήματα. Για μία ακόμη φορά λέμε στους κυβερνητικούς: ό,τι πήρατε... πήρατε από το Λαό. Βρείτε από αλλού χρήματα τώρα! Μειώστε το κράτος, καταργήστε άχρηστους οργανισμούς, κάντε αποκρατικοποιήσεις, παραχωρήσεις και ΣΔΙΤ! Ο κόσμος δεν έχει πια να δώσει, του τα πήρατε όλα...».


Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, μιλώντας σε δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης και κάλεσε όλους τους καταναλωτές να προτιμούν για όλα τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους, τις τοπικές αγορές και τους παραδοσιακούς επαγγελματίες και καταστηματάρχες.

«Το Επιμελητήριο μας συνεχίζει την καμπάνια του και τονίζει προς τους πολίτες πως στα καταστήματα θα βρουν ποιοτικά προϊόντα, σε χαμηλές τιμές με ζεστή εξυπηρέτηση και ανθρωπιά», τόνισε.
Ο Πρόεδρος του ΕΕΘ τόνισε ακόμη ότι "δεν είναι δυνατό, έξι χρόνια μετά το Πρώτο Μνημόνιο να αυξάνουμε τις κρατικές δαπάνες, να κάνουμε προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων και επειδή πρέπει να τους πληρώνουμε, να αυξάνουμε τους φόρους για όλους τους Έλληνες, κάτι που σκοτώνει την Αγορά... Αυτή η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει...", είπε.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.