Απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ στη Θεσσαλονίκη

Απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ στη Θεσσαλονίκη

Κάλεσμα στους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους ανέργους και τους συνταξιούχους απευθύνει το ΠΑΜΕ για να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση του στη Θεσσαλονίκη σήμερα  στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Αγίας Σοφίας

Αναλητικά η ανακοίνωση

Απάντηση στη νέα αντεργατική επίθεση κυβέρνησης - κεφαλαίου δίνει η απεργία των εργαζομένων στο Δημόσιο και των ναυτεργατών την Πέμπτη 24 Νοέμβρη. Παράλληλα αποτελεί βήμα προετοιμασίας της πανεργατικής απεργίας στις 8 Δεκέμβρη.

Με συγκεντρώσεις, στάσεις εργασίας, διαμαρτυρίες και άλλες πρωτοβουλίες συμμετέχουν Λαϊκές Επιτροπές, ξενοδοχοϋπάλληλοι, αγρότες, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές και συνταξιούχοι.

Οι κινητοποιήσεις στέλνουν μήνυμα ενάντια στους διάφορους αποπροσανατολιστικούς ελιγμούς που επιχειρεί η κυβέρνηση, ενώ παράλληλα σωματεία και φορείς καλούν τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα, ώστε να δοθεί άμεση αγωνιστική απάντηση και στην περίπτωση που η κυβέρνηση προσπαθήσει να φέρει αιφνιδιαστικά το νέο πακέτο μέτρων.

 


 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α. ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ '' Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Η Διοίκηση του Σωματείου καλεί όλους τους συνταξιούχους να εκφράσουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων της ΑΔΕΔΥ .

Να μη δεχτούν τα νέα βάρβαρα μέτρα που πάει να περάσει η κυβέρνηση, το κουαρτέτο, ΕΕ και ΔΝΤ.
Καλούμε όλους τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων να πάρουνε μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. την Πέμπτη 24/11, 10.30 το πρωί στην πλατεία Αγίας Σοφίας.
Ο αγώνας των εργαζομένων δεν είναι ξένος προς εμάς, είναι αγώνας των παιδιών μας!
Δε θα σταματήσουν, αν δεν τους σταματήσουμε εμείς!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.