Άρχισε και φέτος η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο δήμο Θερμαϊκού

Άρχισε και φέτος η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο δήμο Θερμαϊκού

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο δήμος Θερμαϊκού, μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας, διοργανώνει και φέτος, την Εθελοντική Ενισχυτική Διδασκαλία (Ε.Ε.Δ. - Κοινωνικό Φροντιστήριο), η οποία έχει ως σκοπό την προσθετή διδακτική στήριξη σε μαθητές και μαθήτριες Β/θμιας Εκπαίδευσης του δήμου, ιδίως αυτών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα παρακολούθησης οποιασδήποτε μορφής ενισχυτικής διδασκαλίας.

Πέρυσι παρακολούθησαν τη συγκεκριμένη δράση 238 μαθητές/μαθήτριες.

Τα μαθήματα ξεκίνησαν στις 31 Οκτωβρίου 2016 και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες (Περαίας, Επανομής & Ν.Μηχανιώνας) του Δήμου μας.

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές καθηγητές οι οποίοι θέλουν να συμμετέχουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, μπορούν να απευθυνθούν στις κατά τόπους Δημοτικές Κοινότητες στα τηλ. 23923 30071 – Περαία, 23923 30104 – Επανομή και 23923 30340 – Ν.Μηχανιώνα.

Για την συγκεκριμένη δράση ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Διαπιστώνουμε ότι ο εθελοντισμός στις μέρες μας, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη Διοίκηση, λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία και εκφράζουμε την πλήρη ικανοποίησή μας. Και στον τομέα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου οι καθηγητές μας, έδειξαν την ευαισθησία και το ανθρώπινο πρόσωπό τους, για την αφιλοκερδή παροχή των γνώσεών τους σε μαθητές του Δήμου μας, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να παρακολουθήσουν άλλες μορφές ενισχυτικής διδασκαλίας. Τους ευχαριστούμε θερμά. Και μακάρι όλοι οι συνδημότες μας, στις δύσκολες μέρες που διερχόμαστε, να επιδείξουν την ίδια καλή διάθεση εθελοντικής προσφοράς και για επόμενες δράσεις που θα αναληφθούν στο προσεχές διάστημα».

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.